παίρνω-περισσότερα-λεφτά-από-τον-άντρα-μου-κι-εκείνος-ζηλεύει-

Παίρνω περισσότερα λεφτά από τον άντρα μου κι εκείνος με ζηλεύει. Η αναγνώστρια θέλει την άποψή μας.

Ένα ζευγάρι πρέπει να μοιράζεται τις λύπες και τις χαρές. Πρέπει να χαίρεται με την επιτυχία του άλλου και να κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει να κατακτήσει αυτή την επιτυχία. Όμως μερικές φορές μπαίνουν στην μέση οι προσωπικές φιλοδοξίες και τα στερεότυπα.

Μία αναγνώστρια αντιμετωπίζει προβλήματα με τον γάμο της, επειδή παίρνει περισσότερα χρήματα από τον άντρα της τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα αυτός να ζηλεύει και να δημιουργούνται εντάσεις και καυγάδες. Θέλει την άποψή μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Παίρνω περισσότερα λεφτά από τον άντρα μου κι εκείνος με ζηλεύει

Αποφάσισα να μοιραστώ το πρόβλημά μου μαζί σας αφού με τις φίλες και τους γονείς μου ντρέπομαι να το συζητήσω. Με τον άντρα μου τον τελευταίο καιρό δεν τα πηγαίνουμε και τόσο καλά και μπορεί να βρίσκει αφορμές για να με πείσει για το αντίθετο, αλλά εγώ πιστεύω ότι η δουλειά μου είναι το πρόβλημα.

παίρνω-περισσότερα-λεφτά-από-τον-άντρα-μου-κι-εκείνος-ζηλεύει-

Photo via: ygeiamou.gr

Εγώ με τον άντρα μου δουλεύουμε σε μία κατασκευαστική εταιρία. Στην ίδια μάλιστα. Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα το γεγονός ότι κάνουμε την ίδια δουλειά πάνω κάτω. Εκείνος πάντα έπαιρνε περισσότερα χρήματα από μένα αλλά εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτό.

Άλλωστε από την πρώτη μέρα της συγκατοίκησης υπήρχε κοινό ταμείο στο σπίτι και αυτό δεν άλλαξε μετά τον γάμο και το παιδί. Πριν από ένα χρόνο ο διευθυντής μας είπε ότι εγώ, ο άντρας μου και άλλοι δύο υποψήφιοι, ήμασταν εκείνοι που διεκδικούσαμε την προαγωγή για την θέση της διεύθυνσης, αφού ο ίδιος θα έβγαινε στην σύνταξη.

Δείτε ακόμα Η κόρη μου πήρε διαζύγιο και ‘γω προσέχω τα παιδιά – Δεν θέλω να θυσιάσω την ζωή μου

Έπρεπε λοιπόν να ετοιμάσουμε ένα πρότζεκτ. Να μην σας τα πολυλέω την προαγωγή την πήρα εγώ. Τον πρώτο καιρό τα πράγματα ήταν εύκολα. Ο άντρας μου έδειχνε ότι δεν είχε πρόβλημα με αυτό και μάλιστα είχε χαρεί που είχε ανέβει ο οικογενειακός προϋπολογισμός.

Όμως μετά από μερικούς μήνες τα πράγματα ξεκίνησαν να αλλάζουν. Στον άντρα μου φαίνεται πως δεν άρεσε το γεγονός πως εγώ είμαι αυτή που του δίνω διαταγές στην δουλειά. Επίσης ξεκίνησε να νιώθει ανασφάλεια με το γεγονός ότι σαν άντρας φέρνει λιγότερα λεφτά στο σπίτι από την γυναίκα του.

παίρνω-περισσότερα-λεφτά-από-τον-άντρα-μου-κι-εκείνος-ζηλεύει-

Photo via: ipop.gr

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ο άντρας μου έχει τόσο πατριαρχικά στερεότυπα στο μυαλό του. Ήμασταν πάντα ένα σύγχρονο και μοντέρνο ζευγάρι. Φαίνεται όμως πως στα λόγια όλοι μοντέρνοι είναι. Οι καυγάδες τους τελευταίους μήνες είναι πολλοί.

Δείτε ακόμα 3χρονος μπόμπιρας το έσκασε από το σπίτι του & πήγε στους γείτονες να παίξει

Στην δουλειά είναι συνεχώς μέσα στην αντίδραση και πρέπει να ζητάω και να ξαναζητάω πράγματα από αυτόν. Πράγμα που με φέρνει σε δύσκολη θέση αφού αν ήταν άλλος μπορεί και να είχε απολυθεί και δεν θέλω να δίνω δικαιώματα στην δουλειά ότι ξεχωρίζω τους υπαλλήλους.

Τα προβλήματα της δουλειάς έρχονται και στο σπίτι. Ξεκινάει να πιάνεται από το παραμικρό για να προκαλέσει ένταση. Που δεν είχα χρόνο να βάλω πλυντήριο, που δεν πέτυχα το φαγητό, που το παιδί δεν πήρε καλούς βαθμούς σε αυτό το διαγώνισμα.

Για όλα φταίω εγώ και όλα πρέπει να περνούν από το χέρι μου. Λες και αυτός δεν μπορεί να βάλει ένα πλυντήριο. Παλιά τα έκανα εγώ γιατί δούλευα και λιγότερες ώρες από αυτόν. Τώρα όμως; Τί δικαιολογία έχει τώρα και πρέπει πάλι να περνούν όλα από το χέρι μου;

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου δουλεύει πολύ και με παραμελεί

Πραγματικά έχω φτάσει στα όριά μου. Νιώθω νεύρα, προσβεβλημένη και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να πάρω διαζύγιο εξαιτίας της δουλειάς αλλά πως θα μπορέσω να ανταπεξέλθω με τέτοιο κλίμα μέσα στο σπίτι; Πείτε μου τι να κάνω!

παίρνω-περισσότερα-λεφτά-από-τον-άντρα-μου-κι-εκείνος-ζηλεύει-

Photo via: govastileto.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close