της_έλεγαν_ότι_δεν_μπορεί_να_κάνει_δικά_της_παιδιά_και_έκανε_10_

Της έλεγαν ότι δεν μπορεί να κάνει δικά της παιδιά και  τώρα έχει 10. Μάλιστα θέλει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την οικογένειά της.

Υπάρχουν ζευγάρια που δυσκολεύτηκαν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά. Υπάρχουν ζευγάρια που κατέφυγαν στην μέθοδο της εξωσωματικής ή της παρένθετης μητέρας ή της υιοθεσίας. Υπάρχουν όμως και ζευγάρια που ενώ οι γιατροί τους έλεγαν ότι δεν μπορούν να κάνουν δικά τους παιδιά, τους διέψευσαν.

Σε όποια κατηγορία κι αν άνηκα αυτά τα ζευγάρια, συνήθως υιοθετούν δύο το πολύ τέσσερα παιδιά. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να στηρίξεις οικονομικά πολλά παιδιά και ακόμη πιο σίγουρο είναι ότι θέλει μεγάλη υπομονή από τους γονείς, για να καταφέρουν να μεγαλώσουν παραπάνω από τέσσερα παιδιά.

Δείτε ακόμα Απίστευτο: Μετά από χρόνια προσπαθειών έκαναν πεντάδυμα

Η συγκεκριμένη οικογένεια όμως έρχεται να μας διαψεύσει. Φαίνεται λοιπόν πως οι γιατροί της είπαν πως δεν μπορεί να αποκτήσει ποτέ παιδιά. Η ίδια όμως δεν το έβαλε κάτω και πλέον έχει 10 παιδιά και θέλει να αποκτήσει κι άλλα. Μπορείτε επίσης να μάθετε για την γυναίκα που υιοθέτησε 11 παιδιά. Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία

Οι πρωταγωνιστές της σημερινής μας ιστορίας είναι η Αλίσια και ο Τζόσουα. Είναι ένα ζευγάρι από την Νέα Υόρκη και προσπαθούσαν να αποκτήσουν το δικό τους παιδί για 9 χρόνια. Μάλιστα το ζευγάρι και περισσότερο η γυναίκα βίωσε 11 πολύ ψυχοφθόρες αποβολές.

Οι αποβολές υπήρξαν εξαιτίας γυναικολογικών προβλημάτων. Μπορεί λοιπόν οι γιατροί να είπαν ότι το ζευγάρι δεν μπορεί να έχει τα δικά του παιδιά, όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνο. Το ζευγάρι μπορεί να ήταν πολύ στεναχωρημένο όμως δεν το έβαλε κάτω.

Αποφάσισε να χτίσει την δική του οικογένεια είτε έτσι, είτε άλλως. Ξεκίνησε λοιπόν με την υιοθεσία του 4χρονου Άλεξ το 2010. «Ήταν απίθανο», λέει η Αλίσια, «επιτέλους ένα παιδί έτρεχε μέσα στο σπίτι μας και φώναζε μαμά και μπαμπά. Ήμασταν ενθουσιασμένοι».

Δείτε ακόμα Συγκινητικό: Παιδιά βλέπουν για πρώτη τους φορά (βίντεο)

Μετά από έξι μέρες που ο Άλεξ είχε έρθει σπίτι τους η Αλίσια έμαθε ότι ήταν έγκυος. Η γυναίκα δήλωσε πως δεν το πίστευε. Ότι ένιωθε πανευτυχής και έπαθε σοκ μετά από αυτό το ευχάριστο γεγονός. Αυτή τη φορά μάλιστα όλα πήγαν καλά κι έτσι το 2012 υποδέχτηκαν στο σπίτι την μικρή Ζόι.

Το ζευγάρι όμως δεν σταμάτησε εκεί. Πήρε την απόφαση να υιοθετήσει ακόμη ένα παιδί τον αμέσως επόμενο χρόνο. Ο μικρός Τζέιμς ήρθε στην ζωή τους. Αμέσως μετά η Αλίσια έμεινε και πάλι έγκυος. Και αυτή τη φορά τα πράγματα πήγαν εξαιρετικά και ήρθε στην ζωή ο μικρός Ντας.

Το ζευγάρι “εθίστηκε” στις παιδικές φωνές και υιοθέτησαν τον Τζόρνταν και τον Τζέισον. Ήταν δίδυμα και τα παιδιά υιοθετήθηκαν το 2015. Λίγο καιρό μετά η Αλίσια έφερε στον κόσμο ακόμη ένα βιολογικό παιδί, τον Μπόντι. Ακολούθησαν ακόμη δύο υιοθεσίες και ο Πάτρικ και Η Μπρι έγιναν μέλη της οικογένειας.

Δείτε ακόμα 4χρονη ηρωίδα έσωσε το σπίτι της από φωτιά (βίντεο)

Στο τέλος η μητέρα γέννησε την Χαρλ. «Το σπίτι μας είναι ένα μικρό χάος», λέει η Αλίσια, «αλλά το έχω συνηθίσει και δε νομίζω ότι θα μπορούσα να ζω διαφορετικά.

Έχοντας περάσει τόσα χρόνια σίγουρη ότι δεν θα γίνω ποτέ μητέρα, θέλω να ανοίξω την καρδιά μου και να χωρέσω όσα περισσότερα παιδιά μπορώ. Και είμαι σίγουρη ότι δεν θα σταματήσουμε στα 10! Θα υιοθετήσουμε όσα μπορούμε».

Photo cover via: metro.co.uk

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close