Απίστευτο: Μετά από χρόνια προσπαθειών έκαναν πεντάδυμα_

Προσπαθούσαν για 3 χρόνια να κάνουν παιδιά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι που έκαναν πεντάδυμα. Μία απίστευτη ιστορία!

Πολλά είναι τα ζευγάρια που δυσκολεύονται στις μέρες μας να κάνουν παιδιά. Η κακή διατροφή, το άγχος, το στρες, είναι μόνο μερικές από τις αιτίες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την γονιμότητα ενός ζευγαριού.

Σίγουρα το να προσπαθείς να φέρεις στον κόσμο το δικό σου παιδί χωρίς επιτυχία, είναι ψυχοφθόρο. Τα ζευγάρια που το περνούν όλο αυτό, δέχονται κάθε μήνα απογοητεύσεις και άγχος. Υπάρχουν λοιπόν ζευγάρια που καταφεύγουν στις εξωσωματικές ή στις υιοθεσίες.

Δείτε ακόμα 2χρονος έχασε την ζωή του στην κυλιόμενη σκάλα όταν έπεσε από την αγκαλιά του μπαμπά του

Υπάρχουν όμως και ζευγάρια που ενώ προσπαθούσαν για χρόνια τελικά κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο το δικό τους παιδί. Η σημερινή μας ιστορία όμως είναι απίστευτη. Διότι το συγκεκριμένο ζευγάρι μετά από 3 χρόνια προσπαθειών δεν έφερε στον κόσμο ένα παιδί, αλλά πέντε. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Πρωταγωνίστρια της σημερινής μας ιστορίας είναι μία γυναίκα που πίστευε ότι δεν μπορούσε να φέρει στο κόσμο τα δικά της παιδιά. Αυτό μέχρι που διαπίστωσε ότι μετά από 3 χρόνια προσπαθειών έμεινε έγκυος σε πεντάδυμα.

Τα πέντε παιδιά της Brenda Raymundo γεννήθηκαν πρόωρα στο Ντάλας της Αμερικής και το μικρότερο από αυτά ζύγιζε 1.200 κιλά, κατά την γέννησή τους. Τα παιδιά χρειάστηκε να νοσηλευτούν στην εντατική όπως ξεπέρασαν κάθε κίνδυνο και πλέον βρίσκονται στο σπίτι τους και χαίρουν άκρας υγείας.

Μάλιστα 12 εβδομάδες μετά την γέννησή τους είχαν διπλασιαστεί σε μέγεθος. Η Brenda Raymundo και ο σύζυγός της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί επί 3 συνεχόμενα χρόνια χωρίς επιτυχία. Σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια λοιπόν το ζευγάρι επισκέφθηκε έναν ειδικό στο Μεξικό.

Δείτε ακόμα Απίστευτο: Μητέρα τρύπησε τα αυτιά του 6 μηνών παιδιού της σε τατουατζίδικο

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος από ότι φαίνεται έκανε το όνειρο του ζευγαριού πραγματικότητα. Στις 6 εβδομάδες η Brenda Raymundo έκανε τον πρώτο της υπέρηχο αλλά έπρεπε να πάει μόνη της λόγω των περιορισμών του κορονοϊού. Εκεί λοιπόν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος σε πέντε παιδιά.

«Άρχισα να κλαίω. Ανησυχούσα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν θα γεννιόντουσαν πρόωρα» είπε η μητέρα. Όμως όλα πήγαν καλά. Τα ονόματα των παιδιών είναι Alejandro, Humberto, Antonio, Leilany, Amara και Ibarra.

Το ζευγάρι έπρεπε να αγοράσει πέντε καθίσματα αυτοκινήτου και να χρησιμοποιήσουν δύο αυτοκίνητα για να πάνε στο σπίτι μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μπορεί να φοράνε ζιπουνάκια με το όνομά της η μητέρα υποστηρίζει ότι ακόμη δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει.

Δείτε ακόμα Άφησε το ένα νεογέννητο και ένα 3χρονο παιδί στο αμάξι και πήγε για ψώνια

Η μητέρα και ο αδερφός της Brenda την βοηθούν να ταΐσει τα παιδιά της καθώς και στο άλλαγμα της πάνας οι οποίες φυσικά ξεπερνούν τις 50 την μέρα. Να τους ζήσουν!

Photo cover via: thesun.co.uk

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close