Το μωρό με τις πιο όμορφες βλεφαρίδες_

Σίγουρα όλα τα μωρά του κόσμου είναι πανέμορφα. Όμως είναι και μερικά παιδιά που από μικρά φαίνονται πως όσων αφορά την εξωτερική τους ομορφιά θα ξεχωρίσουν. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και αυτό το μωρό.

Δείτε ακόμα Μαμά αφήνει το γιο της να ζωγραφίζει σε όλους τους τοίχους του σπιτιού

Ένα μωρό με πανέμορφες βλεφαρίδες. Ίσως και τις πιο όμορφες βλεφαρίδες που έχουμε συναντήσει ποτέ σε βρέφος. Είναι πυκνές και μακριές σαν ψεύτικες και το παιδί έχει καταφέρει να γίνει viral. Σήμερα θα μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό το πανέμορφο μωρό.

Μάλιστα αυτό το πανέμορφο μωρό κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού. Άλλωστε δεν συναντάμε συχνά παιδιά με βλεφαρίδες, πιο όμορφες και από αυτές που θα πληρώνουμε για να μας τοποθετήσουν. Διαβάστε παρακάτω: 

Πως έγινε γνωστό το μωρό με τις πιο όμορφες βλεφαρίδες;

Ζούμε στην εποχή του διαδικτύου. Η μητέρα του συγκεκριμένου μωρού λοιπόν διατηρεί λογαριασμό στο TikTok και συχνά ανέβαζα βίντεο με την 1 ετών κ0ρη της. Η μητέρα ονομάζεται Katie Norton και η μικρή φέρει το όνομα Madelyn.

Αμέσως οι χρήστες πρόσεξαν ότι το μωρό έχει κάτι το ιδιαίτερο. Έχει τόσο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες που πραγματικά μοιάζουν σαν ψεύτικες. Οι χρήστες ενθουσιάστηκαν. Έστελναν μηνύματα αγάπης στην μητέρα ενώ πολλές γυναίκες χιουμοριστικά έλεγαν ότι θέλουν να της κλέψουν τις βλεφαρίδες.

Υπήρξαν βέβαια και χρήστες που υπέθεσαν ότι η μητέρα τοποθέτησε ψεύτικες βλεφαρίδες στα μάτια της μικρής, με σκοπό την προβολή. Η μητέρα λοιπόν κυκλοφόρησε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok κατά το οποίο, έπλενε το παιδί με μαντηλάκι ντεμακιγιάζ.

Δείτε ακόμα Μαμά έβαψε το μωρό της και του προκάλεσε δερματίτιδα

Εκεί διαπιστώθηκε ότι οι βλεφαρίδες της μικρής δεν ήταν ψεύτικες. Όντως είναι τόσο πυκνές και μεγάλες…από φυσικού τους. Δείτε παρακάτω το βίντεο που μοιράστηκε η μητέρα μαζί μας:

 

@madelynsmomma

Reply to @kylemarisaroth My daughter has no glue/makeup/serum on her eyes/face…. She’s just blessed, so 🤷🏼‍♀️🙈 #eyelashes #lashes #foryoupage

♬ Pure Imagination – Kathleen

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο το έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από τρία εκατομμύρια άτομα στο Tiktok. Έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 477.000 επισημάνσεις “μου αρέσει” και φυσικά χιλιάδες απαντήσεις και σχόλια. Μία κυρία μάλιστα έγραψε: «Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν!»

Σίγουρα αυτή η μικρή έχει από τις πιο όμορφες βλεφαρίδες που έχουμε συναντήσει ποτέ στην ζωή μας. Μακάρι όλη της την ζωή να είναι πανέμορφη τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, είναι για ποιον λόγο η μητέρα να εκθέτει το παιδί της σε τόσα εκατομμύρια κόσμου. Παρόλα αυτά ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα!

Photo cover via: mominformed.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close