βάφτισε-το-παιδί-μου-και-εξαφανίστηκε-

Βάφτισε το παιδί μου με την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα δίπλα του & εξαφανίστηκε. Η αναγνώστρια επέλεξε την νονά του παιδιού της με την υπόσχεση της νονάς ότι θα είναι πάντα δίπλα του κι εκείνη εξαφανίστηκε. Ποια είναι η γνώμη σας;

Στην Ελλάδα τουλάχιστον η νονά και ο νονός είναι ιερά πρόσωπα μέσα σε μία οικογένεια. Τα παιδιά αγαπούν πολύ την νονά και τον νονό γιατί τους δίνουν δώρα και μερικές φορές νιώθουν ότι όταν οι γονείς δεν τους καταλαβαίνουν, τουλάχιστον μπορούν να απευθυνθούν στην νονά και στον νονό.

Γι’ αυτό και οι γονείς προσέχουν ποιον θα επιλέξουν να βαφτίσει το παιδί. Η αναγνώστρια της σημερινής μας ιστορίας έχει πολλά παράπονα από την γυναίκα που βάφτισε το παιδί της. Σύμφωνα με την αναγνώστρια, υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα στο παιδί της, όμως εκείνη εξαφανίστηκε. Διαβάστε παρακάτω:

Βάφτισε το παιδί μου με την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα δίπλα του και εξαφανίστηκε

Πριν 8 χρόνια έφερα στην ζωή ένα πανέμορφο αγοράκι, τον Βασίλη μου. Όταν ήμουν ακόμη έγκυος μετακόμισε στον πάνω όροφο του σπιτιού μας μία καινούρια γειτόνισσα με την κόρη και τον άντρα της. Αμέσως γίναμε πολύ φίλες. Εγώ τότε ήμουν περίπου 6 μηνών.

Η κόρη της είχε ενθουσιαστεί πολύ με την εγκυμοσύνη μου και τότε η κοπέλα ήταν 20 ετών. Στο μεταξύ εγώ σαν άνθρωπος δεν έχω πολλούς φίλους και γνωστούς στη πόλη που ζω τα τελευταία χρόνια με τον άντρα μου. Είμαι από ένα χωριό της Μακεδονίας και όλη μου η οικογένεια έχει φύγει από την ζωή.

βάφτισε-το-παιδί-μου-και-εξαφανίστηκε-

Photo via: trikalaview.gr

Σαν άνθρωπος δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνική κι έτσι, δεν είχαμε βρει ακόμη νονούς για τον μικρό μου. Κάποια μέρα η κόρη της τότε φίλης μου, μου έκανε πρόταση να γίνει η νονά του παιδιού. Στην αρχή δίστασα λόγω του νεαρού της ηλικίας της, όμως ο άντρας μου, μου είπε πως είναι 20 χρονών κοπέλα και το να γίνει νονά δεν είναι και καμία μεγάλη ευθύνη.

Δείτε ακόμα Ο ξάδερφός μου έκανε πρώτος παιδί και θέλει να του δώσει το όνομα του πατέρα μου

Το μόνο που χρειαζόταν να κάνει είναι να αγαπάει το παιδί να είναι δίπλα του. Έτσι συμφώνησα σχεδόν αμέσως. Η κοπέλα ήταν ενθουσιασμένη. Ανυπομονούσε να γεννήσω, μου έπαιρνε δώρα για το βρέφος όπως φορμάκια και αρκουδάκια κι εγώ ένιωθα ότι πήρα την σωστή απόφαση.

βάφτισε-το-παιδί-μου-και-εξαφανίστηκε-

Photo via: rogoti.gr

Γεννήθηκε ο μικρός τον βάφτισε και μέχρι τα 2 του έτη ήταν πολύ καλή νονά. Ήταν πάντα δίπλα του, τον πήγαινε βόλτες και γενικά ήταν σαν είχα μονίμως μία βοήθεια. Μέχρι που γνώρισε τον τωρινό της άντρα. Ξεκίνησε σιγά σιγά να αποστασιοποιείται.

Στην αρχή δείξαμε κατανόηση κι εγώ και ο άντρας μου. Σκεφτήκαμε ότι είναι νέα κοπέλα και ότι είναι λογικό σε μία καινούρια σχέση να πέσει με τα μούτρα. Δεν ήταν ανάγκη άλλωστε να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στο παιδί. Όσο περνούσαν οι μήνες όμως χανόταν όλο και περισσότερο.

Δείτε ακόμα Είμαι έγκυος και ο άντρας μου δεν με βοηθάει τόσο όσο περίμενα

Η μητέρα της προσπαθούσε να την καλύψει όμως από ένα σημείο και μετά κουράστηκα να ακούω τις δικαιολογίες της και ξεκίνησα σιγά σιγά να κρατάω και ‘γω τις αποστάσεις μου. Δεν μαλώσαμε ούτε ανταλλάξαμε κάποια βαριά κουβέντα, απλά απομακρυνθήκαμε και οι δύο σχεδόν αυθόρμητα.

Μάλλον αυτή μου η απόφαση την βόλεψε κι εκείνη. Όσων αφορά την νονά του παιδιού; Πλέον βλέπει το παιδί μόνο κάθε Πάσχα για να του φέρει την λαμπάδα. Μάλιστα έρχεται στο σπίτι με το αυτοκίνητο του άντρα της, λέει στον μικρό να κατέβει, του δίνει την λαμπάδα από το παράθυρο, τον ρωτάει τι κάνει και μετά από 5 λεπτά φεύγει.

βάφτισε-το-παιδί-μου-και-εξαφανίστηκε-

Photo via: k-mag.gr

Είναι δυνατόν να είναι νονά και να μην μπορεί να περάσει χρόνο με το παιδί ούτε για μισή ώρα; Να τον πάρει μία βόλτα με το αυτοκίνητο, να ανέβει πάνω να πιει έναν καφέ, κάτι. Είναι δυνατόν να του δίνει απλά την λαμπάδα και να τον διώχνει λες και είναι κούριερ;

Δείτε ακόμα Η αδερφή μου απατάει τον άντρα της και εγώ θέλω να του το πω

Εγώ και ο άντρας μου δεν ζητήσαμε ποτέ από την κοπέλα να είναι συνεχώς μέσα στο σπίτι, να δίνει ένα σκασμό λεφτά για το παιδί και γενικότερα να είναι σαν δεύτερη μάνα. Το μόνο που ζητήσαμε ήταν να είναι παρούσα στην ζωή του ακόμη και μία φορά τον μήνα. Όχι να κάνει τέτοια ξεφτιλίκια. Μετάνιωσα πραγματικά για την απόφασή μου.

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close