αγαπάω-το-σώμα-μου-γιατί-αυτό-έφερε-στον-κόσμο-τον-γιο-μου-

Αγαπάω το σώμα μου γιατί αυτό το σώμα έφερε στον κόσμο τον γιο μου. Αυτό το συγκινητικό κείμενο θα σας κάνει να αγαπήσετε το σώμα σας διότι αυτό το σώμα έφερε στον κόσμο τα παιδιά σας.

Σίγουρα η μητρότητα είναι ένα μοναδικό συναίσθημα και μία μοναδική εμπειρία. Παρόλα αυτά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, του τοκετού αλλά και του θηλασμού το σώμα αλλάζει. Αλλάζουν από τις ορμόνες του εγκεφάλου μέχρι και εξωτερικά.

Γεμίζουμε ραγάδες, η κοιλίτσα μπορεί να κρεμάσει ενώ μερικά παραπανίσια κιλά μπορεί να μείνουν λίγο παραπάνω από όσο θα περιμέναμε και θα θέλαμε. Ταυτόχρονα βλέπουμε τις διάσημες που είναι λες και χωνεύουν τα παιδιά τους.

Δείτε ακόμα Μητέρα ξεγέννησε η ίδια το παιδί που υιοθέτησε

Δεν έχουν ίχνος ραγάδας, χάνουν τα κιλά σχεδόν αμέσως και νιώθουμε ακόμη πιο άσχημα. Όμως δεν θα έπρεπε. Γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και γιατί δεν είναι ανάγκη να είμαστε μοντέλα. Οφείλουμε να αγαπάμε το σώμα μας αλλά πόσο μάλλον όταν οι αλλαγές αυτές έγιναν για να κάνουμε κάτι τόσο σημαντικό. Να φέρουμε στον κόσμο τα παιδιά μας.

Ένα μοντέλο και influencer η Hunter McGrady που πλέον είναι μαμά αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram μερικές φωτογραφίες για το πως δείχνει πλέον το σώμα της, μετά την εγκυμοσύνη και να μοιραστεί ένα πολύτιμο μήνυμα με τις υπόλοιπες μαμάδες. Διαβάστε παρακάτω: 

Σε μία κοινωνία που απαιτεί από τις γυναίκες να μοιάζουν με μοντέλα και να μην έχουν καμία ατέλεια το μοντέλο Hunter McGrady που πλέον έγινε μαμά, αποφάσισε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να μιλήσει ανοιχτά για τις αλλαγές στο σώμα αλλά και γιατί πρέπει να τις αγαπήσουμε.

αγαπάω-το-σώμα-μου-γιατί-αυτό-έφερε-στον-κόσμο-τον-γιο-μου-

Δείτε ακόμα Γυναίκα χωρισμένη με παιδιά: 5 τρόποι για να μη νιώθεις ενοχές για το διαζύγιο

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο να ταυτιστείς με ένα σώμα μοντέλου. Ειδικά με τον τρόπο που παρουσιάζεται. Αψεγάδιαστο, χωρίς την παραμικρή ατέλεια. Παρόλα αυτά η Hunter McGrady αποφάσισε να αποδείξει πως όλο αυτό είναι ένας μύθος.

Και η Hunter McGrady στην αρχή ένιωθε περίεργα με τις αλλαγές στο σώμα της. Μέχρι που ένα βράδυ έκανε μπάνιο το μικρό της και χαζεύοντάς το διαπίστωσε πως αυτό το πλασμάτι το “έπλασε” μόνη της σε 9 μήνες και πως κάθε αλλαγή και θυσία άξιζε.

Ανέβασε λοιπόν μερικές φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας εσώρουχα για να φανεί και η παραμικρή ατέλεια και μοιράστηκε μαζί μας το παρακάτω κείμενο:

Δείτε ακόμα Οι διαφορές ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο παιδί μέσα από ξεκαρδιστικά σκίτσα

«Σήμερα το πρωί, καθώς ντυνόμουν, κοίταξα το σώμα μου και σοκαρίστηκα με το πόσο πολύ έχει αλλάξει. Έχω περισσότερες ραγάδες απ’ ότι είχα στο παρελθόν, λες και βγήκαν όλες μετά τον τοκετό.

αγαπάω-το-σώμα-μου-γιατί-αυτό-έφερε-στον-κόσμο-τον-γιο-μου-

Το στομάχι μου δεν είναι πια τόσο σφιχτό και το στήθος μου… έχει πέσει – μάλιστα, το ένα πιο πολύ από το άλλο! Καθώς, λοιπόν, με κοιτούσα κατονόμαζα όλες αυτές τις ατέλειες. Ναι, το σώμα μου είναι πολύ διαφορετικό μετά τη γέννα του δεύτερου παιδιού μου. Όλα πάνω μου είναι πιο πεσμένα και πιο μαλακά.

Τότε θυμήθηκα το σωματάκι του γιου μου στην μπανιέρα. Αυτό το σώμα έπλασε αυτό το πλασματάκι. Έτσι, τράβηξα μια φωτογραφία για να υπενθυμίζω καθημερινά στον εαυτό μου πόσο πολύ πρέπει να εκτιμώ και να σέβομαι το σώμα μου».

Δείτε την δημοσίευσή της παρακάτω:

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μαμά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close