φωτογραφίες-με-το-σώμα-μετά-την-καισαρική-

Καισαρική: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που δείχνουν το σώμα μετά την καισαρική. Μητέρα δεν διστάζει να δείξει το σώμα της μετά την καισαρική δηλώνοντας πως το σώμα της δεν την απογοήτευσε ποτέ.

Πολλές μέλλουσες μητέρες παίρνουν την απόφαση να γεννήσουν με καισαρική διότι φοβούνται τους πόνους ή τυχόν επιπλοκές. Επίσης ακόμη και γυναίκες που είχαν προγραμματισμένο να γεννήσουν φυσιολογικά κάποια επιπλοκή τις ανάγκασε να γεννήσουν με καισαρική.

Σίγουρα σημασία δεν έχει ο τρόπος που θα γεννήσεις, αρκεί να είστε καλά και οι δύο και φυσικά να είσαι καλή μητέρα αφού το γεννήσεις. Όμως μην ξεχνάμε ότι η καισαρική αφήνει πίσω της, τα δικά της σημάδια. Ουλές που μπορεί να μην σου αρέσουν να βλέπεις και φυσικά πόνους από τα ράμματα που κρατούν για εβδομάδες.

Δείτε ακόμα Το καυσαέριο ευθύνεται για 6 εκατομμύρια πρόωρους τοκετούς τον χρόνο

Η εγκυμοσύνη γενικότερα αλλάζει το σώμα. Ραγάδες, κοιλίτσα που μπορεί πλέον να είναι πεσμένη, στήθος πιο πεσμένο ή και μεγαλύτερο από ό,τι συνήθως. Αλλαγές που μπορεί να σε τρομάξουν ή να σε δυσαρεστήσουν. Η καισαρική σε συνδυασμό με όλα τα άλλα αφήνει πίσω της και την ουλή της χειρουργικής επέμβασης.

Μία μητέρα λοιπόν που γέννησε με καισαρική δείχνει στον κόσμο μέσα από μερικές πανέμορφες εικόνες τις αλλαγές του σώματός της, μετά την καισαρική της και δηλώνει πως είναι περήφανη για το σώμα της, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα. Διαβάστε παρακάτω: 

Καισαρική: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που δείχνουν το σώμα μετά την καισαρική

Μία φωτογράφος αλλά και μαμά που ονομάζεται Natalie McCain ξεκίνησε ένα πολύ ενδιαφέρον και όμορφο πρότζεκτ. Σαν φωτογράφος λοιπόν έχει αναλάβει να αναδείξει τα πραγματικά αλλά και πανέμορφα γυναικεία σώματα κάθε γυναίκας και κάθε μαμάς μέσα από ένα πρότζεκτ που ονομάζεται “The Honest Body Project”.

φωτογραφίες-με-το-σώμα-μετά-την-καισαρική-

Σε αυτό το πρότζεκτ λοιπόν απαθανατίζει μέσα από τον φωτογραφικό της φακό ρεαλιστικές φωτογραφίες σε κάθε στάδιο της μητρότητας. Στην τελευταία της συλλογή φωτογραφιών παρουσιάζει την ιστορία της Jacqueline. Η Jacqueline είναι μία μαμά που έφερε και τα τρία της παιδιά στον κόσμο με καισαρική.

φωτογραφίες-με-το-σώμα-μετά-την-καισαρική-

Φυσικά η καισαρική επέμβαση άφησε πίσω της εμφανή σημάδια που θα τα δούμε ολοκάθαρα μέσα από αυτές τις εντυπωσιακές φωτογραφίες. Δίπλα σε αυτά τα σημάδια ποζάρει κει το τρίτο της παιδί – που ακόμη είναι βρέφος – και η μητέρα δηλώνει πως το σώμα της δεν την απογοήτευσε ποτέ.

Δείτε ακόμα Νοσοκόμα λέει δύο λόγια στις μαμάδες που γέννησαν τα μωρά τους νεκρά

φωτογραφίες-με-το-σώμα-μετά-την-καισαρική-

All photos via: magicmum.com

Διαβάστε τα πάντα για τον τοκετό στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close