Mανούλες μοιράζονται μαζί μας ιστορίες για τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν βρει στα δωμάτια των παιδιών τους

Κάθε φορά που επιχειρούμε να καθαρίσουμε το δωμάτιο του παιδιού μας, ερχόμαστε αντιμέτωπες με διάφορα άχρηστα πράγματα που μαζεύουν (που για αυτά μπορεί να είναι ο δικός τους μικρός θησαυρός) ή επίσης συναντούμε πράγματα τα οποία ούτε καν θα φανταζόμασταν ακόμη και στα πιο τρελά μας όνειρα. Έτσι, ζητήσαμε από μανούλες να μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους ιστορίες με τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν ξεθάψει μέσα από το δωμάτιο του παιδιού τους.

Μια παράξενη ”σκηνή” με κούκλες

”Όταν πήγα να καθαρίσω το δωμάτιο της μικρής βρέθηκα αντιμέτωπη με μια πολύ παράξενη σκηνή. Η μικρή είχε βάλει όλες τις κούκλες της να κοιτάνε προς την πόρτα, το θέαμα ήταν λίγο ανατριχιαστικό. Όταν γύρισε από το σχολείο τη ρώτησα γιατί το έκανε αυτό; Και μου απάντησε οτι θέλει να βλέπουν οι κούκλες της πότε θα γυρίσει σπίτι.” Τουλάχιστον είχε εξήγηση!

Δείτε ακόμη:Τακτοποιήστε τα αμέτρητα αυτοκινητάκια των παιδιών με αυτό το πανέξυπνο τρόπο

Κολλημένο ένα πακετάκι με κέτσαπ πάνω στη πόρτα

”Ο γιος μου έχει κολλημένο πάνω στην πόρτα του ένα πακέτο με κέτσαπ και το έχει ονομάσει ”Μην αγγίζετε” Τώρα γιατί το έκανε αυτό; δεν έχω καμία απάντηση”.

Ένα πλάνο για το μέλλον

”Όταν πήγα να καθαρίσω το συρτάρι του οκτάχρονου γιού μου βρήκα κάτι που με ξάφνιασε αρκετά. Είχε ένα χαρτί διπλωμένο που είχε πάνω ένα πλάνο για το μέλλον του. Το πλάνο αυτό είχε 2 επιλογές όταν μεγαλώσει ή θα γίνει πράκτορας ή θα γίνει επιστάτης.”

Όταν καθαρίζουμε το δωμάτιο του παιδιού μας μπορεί να έρθουμε αντιμέτωπες με διάφορους ”μικρούς θησαυρούς” που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί!

Τα χαμένα γυαλάκια για το κολυμβητήριο

”Ο δεκατριάχρονος γιος μου κάθε φορά που επέστρεφε από το κολυμβητήριο και μετά από μερικές φορές χρήσης μου ζητούσε συνέχεια καινούργια γυαλάκια για το κολυμβητήριο γιατί όπως έλεγε χανόντουσαν μυστηριωδώς. Μετά από λίγα χρόνια τελικά βρήκα 30 γυαλάκια τρυπωμένα μέσα σε ένα ξεχασμένο μπαούλο μέσα στο δωμάτιο της μικρής μου κόρης. Τα είχε τρυπώσει εκεί ένα μικρό σκυλάκι που είχαμε. ΄Κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι το τι γινόταν.”

Μια μικρή κρυψώνα με χρήματα

”Όταν πήγα στο δωμάτιο της 9χρονης κόρης μου να το καθαρίσω, βρήκα την κρυψώνα της όπου εκεί είχε μέσα κάπου στα 100 ευρώ. Τρόμαξα αρχικά γιατί σκέφτηκα ”που το παιδί κατάφερε και βρήκε τόσα χρήματα;”. Από την άλλη όμως θυμήθηκα τα χρήματα που της έδιναν οι παππούδες και οι θείου για γιορτές και για γενέθλια. Ωστόσο μην ξεχνάμε οτι τα παιδιά είναι πολύ καλά στο να κάνουν οικονομίες.

Δείτε ακόμη:11 φρικιαστικά πράγματα που έχουν πεί παιδιά στους γονείς τους

2 κοκαλωμένα ψαράκια

” Όταν μετακίνησα το κρεβάτι του γιού μου για να καθαρίσω βρήκα πίσω 2 κοκαλωμένα ψαράκια. Ξέρετε ποιο είναι το περίεργο; οτι εμείς στο σπίτι ποτέ δεν είχαμε αγοράσει ψαράκια και δεν είχαμε ποτέ ενυδρείο”. Τώρα που να τα βρήκε ,κανείς δεν ξέρει;;

Μια γιρλάντα από Cheetos

”Βρήκα μέσα στο δωμάτιο του μικρού μια γιρλάντα από Cheetos την οποία είχε φτιάξει από οδοντικό νήμα. Όταν γύρισε από το σχολείο τον ρώτησα για ποιο λόγο έχει περάσει τα Cheetos μέσα στο οδοντικό νήμα μου απάντησε με σοβαρό ύφος.”Μαμά , κάθε φορά που θα τρώω ένα γαριδάκι θα κάνω και με το οδοντικό τα δόντια μου.” Το μικρό πραγματικά μας άφησε και εμάς με το στόμα ανοιχτό!!

2 γιγαντιαίες τρύπες στο τοίχο

” Ο 7χρονος γιος μου είχε τρυπήσει το τοίχο στο δωμάτιο του και είχε φτιάξει 2 τεράστιες τρύπες. Ο λόγος όταν τον ρώτησα;; Ήθελε λέει να μου κάνει έκπληξη με ένα αυτοσχέδιο αίθριο”.Λογικά η έκπληξη πρέπει να ήταν τεράστια!

Η συλλογή της κόρης μου

” Όταν αντίκρισα την συλλογή της κόρης μου στο δωμάτιο δεν ξέρω αν μου έκανε τόσο έκπληξη , καθώς γνωρίζω οτι της αρέσει να συλλέγει τα πάντα χωρίς διακρίσεις. Η συλλογή περιείχε κάπου 300 γόμες,ένα σακουλάκι με τα δόντια που της έχουν πέσει, καθώς και ένα πακετάκι με κέτσαπ αλλά και κάτι άλλο πολύ αηδιαστικό μια μπάλα από τις μυξούλες της. ”

Δείτε ακόμη:Αυτός είναι ο λόγος που τα παιδιά πρέπει να κοιμούνται πριν τις 9μ.μ

Κρυμμένα κουτάκια αναψυκτικού

΄΄Ο μικρός έκλεβε αναψυκτικά συνέχεια από την κουζίνα και για να μην αφήσει ενοχοποιητικά στοιχεία τα έκρυβε πίσω από το κρεβάτι του.”

Κακάκια και πολλά μάλιστα από αυτά!

”Η μικρή μου είναι δυόμιση και όταν πήγα στο δωμάτιο της το πρωί ήρθα αντιμέτωπη με κάτι αρκετά αηδιαστικό. Είχε γεμίσει το τοίχο τα μαξιλάρια,το στρώμα και τα παράθυρα με ”κακά” .” Όταν το είδα τρελάθηκα δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω”

Μοιραστείτε και εσείς μαζί μας τις δικές σας ιστορίες με τα πιο παράξενα πράγματα που έχετε βρεί στο δωμάτιο του παιδιού σας!!

 

Close