Το γυάλινο σπίτι που χτίστηκε γύρω από έναν κορμό δέντρου_

Σήμερα θα δούμε το γυάλινο σπίτι που χτίστηκε γύρω από έναν κορμό δέντρου. Γιατί σίγουρα έχουμε δει πολλά παράξενα και εκθαμβωτικά σπίτια στο διαδίκτυο όμως ποτέ δεν είδαμε κάτι παρόμοιο. Αυτό το γυάλινο σπίτι έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό όσων το είδαν.

Μιλάμε για ένα γυάλινο σπίτι που είναι χτισμένο μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος και χτίστηκε γύρω από έναν κορμό δέντρου. Βλέποντάς το, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε αν αυτό το γυάλινο σπίτι είναι σπίτι για να μείνεις ,ξενοδοχείο ή ένα έργο τέχνης σε μεγάλες διαστάσεις.

Δείτε ακόμα Πόλεις φαντάσματα: Εγκαταλείφθηκαν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες (βίντεο)

Σήμερα θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το γυάλινο σπίτι, που έγινε viral σε όλο τον πλανήτη. Φυσικά θα μοιραστούμε μαζί σας και μερικές υπέροχες εικόνες που σίγουρα θα σας κάνουν να θέλετε να σπάσετε την καραντίνα και να δείτε αυτό το σπίτι από κοντά. Διαβάστε παρακάτω: 

Λίγα λόγια για το γυάλινο σπίτι που χτίστηκε γύρω από έναν κορμό δέντρου

Αυτό το γυάλινο σπίτι χτίστηκε στην μέση ενός καταπράσινου και πολύ πυκνού δάσους. Αυτό που το κάνει μοναδικό δεν είναι μόνο το γεγονός ότι κατασκευάστηκε αποκλειστικά από γυαλί αλλά το ότι χτίστηκε γύρω από ένα υπέροχο δέντρο. Το σπίτι αυτό έγινε viral και καταλαβαίνουμε απόλυτα τον λόγο.

Είναι ένα γυάλινο σπίτι, που μπορείς να δεις με ευκρίνεια οτιδήποτε βρίσκεται στο εσωτερικό του, αν το δεις από κοντά. Χτίστηκε έχοντας στην μέση ένα υπέροχο δέντρο και το δέντρο είναι ένα φυσικό διακοσμητικό γι’ αυτό το σπίτι. Ποιος όμως είχε την έμπνευση;

Ο αρχιτέκτονας από το Καζακστάν με το όνομα Aibek Almassov, φαίνεται πως βρήκε έναν πολύ ωραίο τρόπο να καταπολεμήσει την καταστροφή των δέντρων και των δασών κατ’ επέκταση. Έχτισε λοιπόν ένα σπίτι γύρω από ένα δέντρο.

Όλα ξεκίνησαν το 2013, όπου έκανε και το πρώτο σχέδιο του σπιτιού. Οι επενδυτές όμως δεν κατάφεραν να πειστούν και αποχώρησαν. Μεγάλο λάθος όμως, αφού τώρα ένας κατασκευαστής ηλιακών πάνελ και γυαλιού έδειξε ενδιαφέρον και φαίνεται πως έκανε μία πολύ σωστή επιλογή.

Έτσι το “δέντρο μέσα στο σπίτι” έγινε από όνειρο πραγματικότητα. “Πριν δυο χρόνια σχεδίασα αυτό το σπίτι που δεν κάνει κακό σε τίποτα και είναι όσο πιο κοντά στην φύση γίνεται.” δήλωσε ο Almassov. Συνέχισε λέγοντας ότι:

Σέβομαι την φύση, αυτή μας καταλαβαίνει αλλά εμείς την καταστρέφουμε. Έψαχνα για μια λύση που θα βοηθούσε μελλοντικά να αποφευχθεί η καταστροφή των δασών. Θέλουμε να ζούμε σε αρμονία με αυτά. Έτσι, δημιούργησα ένα κυκλικό γυάλινο σπίτι γύρω από ένα δένδρο.

Το συγκεκριμένο γυάλινο σπίτι είναι χτισμένο στην μέση ενός πανέμορφου δάσους και χτίστηκε γύρω από ένα δέντρο. Είναι χτισμένο από γυαλί και περιλαμβάνει τέσσερις ορόφους. Τα δάπεδα των ορόφων είναι με παρκέ και οι όροφοι ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας πανέμορφης σκάλας.

Είναι επιπλωμένο με minimal διακόσμηση αφού φαίνεται πως το δέντρο κλέβει τις εντυπώσεις στην διακόσμηση και οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό, θα ήταν υπερβολή. Δεν γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο σπίτι διατίθεται πως πώληση, προς ενοικίαση ή λειτουργεί μόνο ως αξιοθέατο.

Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να το επισκεφθούμε, να το δούμε από κοντά και να γυρίσουμε στους χώρους του. Παρόλα αυτά δεν ξέρουμε αν μπορούσαμε να κοιμηθούμε σε ένα σπίτι που μας βλέπουν από παντού, στην μέση ενός πυκνού δάσους, το βράδυ. Σίγουρα όμως με τα αστέρια για…ταβάνι, θα ήταν αφορμή για πολλές φωτογραφίες!

γυάλινο_σπίτι_στο_δάσος_

Photo via: ra2ej.com

Το _γυάλινο σπίτι_στο_δάσος_

Photo via: citymagazine.si

Το γυάλινο σπίτι_ που χτίστηκε _γύρω από έναν_ κορμό δέντρου_

Photo via: m.ideatchina.com

γυάλινο_σπίτι_στο_δάσος_πληροφορίες_

Photo via: arch2o.com

γυάλινο_σπίτι_στο_δάσος_

Photo via: officialcollegelife.com

γυάλινο_σπίτι_στο_δάσος_πληροφορίες_

Photo via: oberbank.at

γυάλινο_σπίτι_στο_δάσος_πληροφορίες_

Photo via: clointeriors.it

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close