50 αστείες φωτογραφίες συγκατοίκησης: Θα ταυτιστείτε_

Οι 50 πιο αστείες φωτογραφίες συγκατοίκησης που είμαστε σίγουροι πως θα ταυτιστείτε και θα κλάψετε από τα γέλια.

Η συγκατοίκηση έχει τα καλά της αλλά έχει και τα κακά της. Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε 50 ξεκαρδιστικές και τραγικές παράλληλα φωτογραφίες συγκατοίκησης. Άνθρωποι που συγκατοικούν με γονείς, φίλους ή το άλλο τους μισό, αποφάσισαν να μοιραστούν τις…τραγικές στιγμές τους.

Συγκάτοικοι που ξεχνούν πάντα τα κλειδιά τους. Συγκάτοικοι που τρώνε τα καλύτερα κομμάτια από τα γλυκά και αφήνουν ό,τι περισσεύει στο κουτί για τον…άλλον συγκάτοικο. Συγκάτοικοι που έχουν 500 οδοντόβουρτσες ή είναι φοβερά ακατάστατοι.

Δείτε ακόμα Πάρτε ιδέες: Τα πιο αστεία και έξυπνα σκονάκια

Αυτές οι φωτογραφίες είναι τόσο τραγελαφικές που από την μία βλέποντάς τες θα γελάς και από την άλλη θα στέλνεις αγωνιστικούς χαιρετισμούς…στα θύματα. Όπως και να ‘χει, αν συγκατοικείς με κάποιον σίγουρα θα έχεις τα παράπονά σου και αυτές οι φωτογραφίες θα σου δείξουν ότι υπάρχουν και χειρότερα. Διαβάστε παρακάτω: 

Σίγουρα είναι καλό να έχεις ένα συγκάτοικο που να νοιάζεται για την υγεία σου. Όμως όταν ο άλλος σου πετάει με το έτσι θέλω τα αναψυκτικά και τα ενεργειακά σου ποτά, δεν έχεις καθαρό μυαλό να σκεφτείς ότι νοιάζεται για το καλό σου. ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΟΤΟ ΡΕ.

 φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Ο νεροχύτης είναι από τα πιο βρώμικα σημεία στο σπίτι ακόμη κι αν δεν του φαίνεται. Γι’ αυτό είναι και σημαντικό να τον διατηρούμε πάντα καθαρό . Ο παρακάτω νεροχύτης είναι εστία μικροβίων και…φαίνεται. Ε σε πιάνει μία σιχαμάρα βλέποντάς τον. Τα δύσκολα στη συγκατοίκησή.

 φωτογραφίες_συγκατοίκηση_Νεροχυτης_

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να σκεφτόταν ο παρακάτω συγκάτοικος. Για ποιον λόγο μπήκε στη διαδικασία να βγάλει το χαρτόνι από το χαρτί υγείας, να το κρεμάσει στη θήκη του χωρίς το χαρτόνι αλλά να μην πετάξει και το χαρτόνι στα σκουπίδια. Καλλιτεχνικό έργο; Βαρεμάρα; Κανείς δε θα μάθει. Ούτε ο συγκάτοικος που το δημοσίευσε. Αυτά έχει η συγκατοίκηση.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Ένας εφευρετικός τρόπος να θυμίσεις στον συγκάτοικο ότι έχει να κάνει μία δουλειά που παραμελεί. Δεν θέλουμε να δίνουμε ιδέες….απλά σας το παρουσιάζουμε.

 φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Λογικό στο συγκεκριμένο σπίτι ο συγκάτοικος δεν έχει ανακαλύψει ότι υπάρχει κάδος σκουπιδιών στο μπάνιο. Ή μπορεί να κάνει και συλλογή από χαρτόνια από χαρτί υγείας. Όπως και να ‘χει σε πιάνει μία τρέλα αν τον έχεις συγκάτοικο.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Έριξες κάτω το κακάο ή τον καφέ; Βαριέσαι να τον μαζέψεις; Τότε μην τον μαζέψεις. Απλά γράψε συγγνώμη με την σκόνη του καφέ ή του κακάο και λύθηκε το πρόβλημα. Τουλάχιστον αυτό θα σου πρότεινε ο συγκάτοικος της παρακάτω φωτογραφίας.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Η αλήθεια είναι πως κι εμείς είμαστε υστερικοί με τις ηλεκτρονικές μας συσκευές. Αλλά το να αφήνεις το προστατευτικό σελοφάν στην μονάδα του υπολογιστή ενώ είναι έτοιμη να πέσει, δεν το λες και πολύ πρακτικό. Σωστά;

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Έχεις όλο το σπίτι στην εντέλεια. Έκανες και μία γενική καθαριότητα και απλά περιμένεις ο συγκάτοικος να μαζέψει το δωμάτιό του για να ολοκληρωθεί η καθαριότητα. Και βλέπεις ότι το δωμάτιο του είναι έτσι. Και μάλιστα υποστηρίζει ότι δεν έχει τίποτα και ότι είναι μία χαρά έτσι. Ε του πετάς μαξιλάρι και τέλος η συγκατοίκηση.

 φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Σε όλους έχει τύχει να ξεχάσουν μία δύο φορές τα κλειδιά τους. Παρόλα αυτά, όπως βλέπουμε ο συγκάτοικος της φωτογραφίας το έχει κάνει σύστημα. Με όλα τα κλειδιά του σπιτιού. Για όλους τους χώρους.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Η παρακάτω φωτογραφία θα είναι βάσανο για τους ψυχαναγκαστικούς. Όπως βλέπουμε ο συγκάτοικος της φωτογραφίας έχει βάλει στην θήκη της ζάχαρης το τσάι, στην θήκη για το τσάι την ζάχαρη και στην θήκη για τον καφέ το αλάτι. Γενικά δεν διάβασε τις ταμπελίτσες. Ε;

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Βλέποντας την παρακάτω εικόνα πιστεύεις ότι το σπίτι είναι τεράστιο και μένουν 11 άτομα όλοι μαζί. Όμως σύμφωνα με την χρήστρια που τη δημοσίευσε στο σπίτι μένουν μόνο 4 άτομα. Τόσες οδοντόβουρτσες δεν ξέρουμε γιατί τις θέλουν.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Κι αυτή είναι μία εικόνα που είναι πολύ βασανιστική για τους ψυχαναγκαστικούς. Παρόλο που οι συσκευασίες των δημητριακών ανοίγουν εύκολα ο συγκάτοικος της φωτογραφίας, αποφάσισε να ανοίξει την συσκευασία τόσο λάθος που σε πιάνει μία υστερία.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_  φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Η αλήθεια είναι πως τον νιπτήρα τον θέλουμε πάντα καθαρό μέσα στο μπάνιο. Υπολείμματα από οδοντόκρεμα, τρίχες και άλλα σιχαμένα πράγματα, σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλουμε να βλέπουμε κάθε φορά που πάμε να πλύνουμε τα χέρια μας. Ε ο συγκάτοικος αποφάσισε να κουρευτεί και να τα αφήσει μέσα στο νιπτήρα. Κύριος.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Κάτι τέτοια τα κάνουν συνήθως οι μπαμπάδες. Πατέντες που δεν έχουν καμία λογική αλλά για εκείνους είναι λαμπρές ιδέες. Γιατί να το κάνεις αυτό; Όχι απαντήστε μας!

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_Μετρο_

Δεν ξέρουμε πραγματικά πως γίνεται να φέρεις σε μία τέτοια κατάσταση την οδοντόκρεμα. Κάτι τέτοια κάναμε εμείς όταν ήμασταν μικρά. Κι αν δεν έχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, τότε δεν ξέρουμε πραγματικά πως το κατάφεραν. Και γιατί.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Ο πατέρας της συγκεκριμένης χρήστριας έχει μία κακή συνήθεια. Του αρέσει να δαγκώνει το βούτυρο και να το τρώει ωμό και σκέτο. Και μετά το αφήνει πίσω στο ψυγείο. Κύριος.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Η εργαλειοθήκη έχει συγκεκριμένες θήκες για συγκεκριμένα εργαλεία. Γι’ αυτό κιόλας παίρνουμε εργαλειοθήκη. Για να έχουμε τακτοποιημένα τα εργαλεία μας καθώς και προστατευμένα. Ο συγκάτοικος της παρακάτω φωτογραφίας διαφωνεί με αυτή την λογική, αφού τοποθετεί τα εργαλεία, όπως να ‘ναι.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_Εργαλεια_

Η συγκάτοικος αποφάσισε να βγει μία βόλτα. Και αφήνει πίσω της ένα βομβαρδισμένο τοπίο. Ε σε πιάνει μία υστερία.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Γιατί να σκίσεις την συσκευασία του παγωτού και να την τοποθετήσεις και πάλι όντας σκισμένη πίσω στην κατάψυξη. Αυτό είναι κάτι που ποτέ δε θα μάθουμε.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_Παγωτο_

Όταν βάζουμε πράγματα στο ψυγείο, τα βάζουμε με τις συσκευασίες τους. Ε ο μπαμπάς της παρακάτω φωτογραφίας διαφωνεί οπότε έβαλε ένα κομμάτι κρέας στο ψυγείο, χωρίς πιάτο, συσκευασία ή οτιδήποτε.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Η μαμά της παρακάτω φωτογραφίας αποφάσισε να πετάξει την συσκευασία με το φυστικοβούτυρο γιατί σύμφωνα με την ίδια “είχε τελειώσει” . Όπως βλέπουμε όμως δεν είχε τελειώσει. Αυτό είναι ιεροσυλία.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Ο συγκάτοικος σε αυτή την φωτογραφία, τρώει τα καλύτερα κομμάτια από τα ντόνατς και αφήνει ό,τι περισσεύει στον άλλον συγκάτοικο. Ντροπή.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Ο σύζυγος αποφάσισε να κάνει ξεκάθαρο στην γυναίκα του ποια είναι η δική του πλευρά στο κρεβάτι. Δακρύσαμε από τα γέλια!

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Πιο πάνω είπαμε πως τα πράγματα τα βάζουμε στο ψυγείο με τις συσκευασίες. Όχι με τις σακούλες όμως.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Παρόλο που υπάρχει καπάκι στην συσκευασία, ο άνθρωπος της παρακάτω φωτογραφίας, αποφάσισε να ανοίξει την συσκευασία από τα πλάγια. Πολύς κόπος και καθόλου πρακτικό.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Μα τι κόλλημα έχουν όλοι με τα χαρτιά υγείας;

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Σίγουρα αν διαβάζουν οι κριτές του MasterChef Daddy-Cool.gr, η παρακάτω φωτογραφία θα τους εκνευρίσει. Ένα ολοκαίνουριο και πανάκριβο τηγάνι που ο συγκάτοικος αποφάσισε να το καταστρέψει, μαγειρεύοντας.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Αυτή είναι μία συνήθεια που έχει και η μητέρα μου. Τα μαχαίρια τα βάζουμε πάντα με την λαβή προς τα πάνω για την δική μας ασφάλεια. ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΠΑΙΔΙΑ.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_Μαχαιρι_

Πριν καλά καλά κρυώσει το μπράουνις και σερβιριστεί η συγκάτοικος αποφάσισε να φάει. Εντάξει, την καταλαβαίνουμε. Κι εμείς θα το κάναμε.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Μάλλον η συγκάτοικος της παρακάτω φωτογραφίας δεν ξέρει να χρησιμοποιεί το πλυντήριο πιάτων.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Αυτή η πίτσα είναι μισή κομμένη σε τρίγωνα και μισή σε τετράγωνα. Δεν ξέρουμε τι σκεφτόταν. Ίσως να ήθελε να καλύψει όλα τα γούστα. Λες κι αν μας έδιναν πίτσα σε τετράγωνο θα την γυρνούσαμε πίσω και θα λέμε “α μόνο τρίγωνο τρώμε εμείς” .

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_Πιτσα_

Ο μπαμπάς της παρακάτω φωτογραφίας, τρώει την σοκολάτα από τα παγωτά και τα βάζει πίσω στην κατάψυξη κύριος.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Άδειασε το μπουκάλι με το γάλα; Βάλτο πίσω στο ψυγείο άδειο. Μην το πετάς. Τουλάχιστον αυτό προτείνει ο συγκάτοικος της φωτογραφίας.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Έκανε την ζημιά και την άφησε έτσι, για την συγκάτοικο. Ντροπή.

ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_ ξεκαρδιστικές φωτογραφίες_συγκατοίκηση_

Διαβάστε όλα τα αστεία άρθρα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

All photos via: boredpanda.com

Close