Μια μητέρα 4 παιδιών γίνεται VIRAL βγάζοντας τα ασιδέρωτα της στη φόρα

Το σιδέρωμα είναι για τις περισσότερες από εμάς η πιο βαρετή δουλειά του σπιτιού.Ειδικότερα εάν είστε μητέρα μικρών παιδιών το σίδερο θα σας φαντάζει βουνό τις περισσότερες φορές.Μαμάδες μην πανικοβάλεστε υπάρχει λύση.

Δείτε παρακάτω τι έκανε μια μαμά από την Αυστραλία καθώς έβγαλε τα ασιδέρωτα της ρούχα στη φόρα και φυσικά έγινε VIRAL.

Σύμφωνα με τον flash η Kodie Quinlivan  από την Αυστραλία βρέθηκε  σε καραντίνα μαζί με τα 4 παιδιά της.

Κατά την διάρκεια λοιπόν του lockdown βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα σωρό από  ασιδέρωτα ρούχα αφού κατάλαβε πόσο δύσκολο είναι εν μεσώ καραντίνας να καταφέρεις να κάνεις τις δουλείες του σπιτιού έχοντας 4 παιδιά μέσα στο σπίτι.

Δείτε επίσης:12 πανέξυπνα κόλπα που θα κάνουν τις δουλειές του σπιτιού παιχνιδάκι και που σίγουρα δεν γνωρίζατε!

Άρχισε λοιπόν να τοποθετεί σε ένα καναπέ στο σαλόνι τα ασιδέρωτα της και έπειτα από λίγες εβδομάδες άρχισε να ποζάρει πάνω στον σωρό των ρούχων που είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις.

 

Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία στο Facebook λέγοντας: «Έχετε κοιτάξει ποτέ τη σωρό των ρούχων σας και έχετε σκεφτεί να τα πετάξετε; Αναζητώ μια φίλη… » και εκατοντάδες έσπευσαν να την βοηθήσουν.

Μια μητέρα 4 παιδιών γίνεται VIRAL βγάζοντας τα ασιδέρωτα της στη φόρα

Πολλοί ήταν αυτοί που τις συμπαραστάθηκαν  και μίλησαν για την αληθινή πλευρά της μητρότητας και του νοικοκυριού .Φυσικά   έδωσαν  συγχαρητήρια στην Αυστραλιανή μητέρα  αφού   η εικόνα  που  έδωσε ήταν εντελώς ρεαλιστική.

«Πρέπει να βλέπουμε περισσότερες τέτοιες αναρτήσεις. Δεν είμαστε όλες σούπερ γυναίκες. Είναι ωραίο να βλέπεις την πραγματικότητα», έγραψε μια γυναίκα κάτω από την ανάρτησή της.

Δείτε επίσης:Σύμφωνα με τους ειδικούς Οι ώρες εργασίας των εργαζόμενων μαμάδων αντιστοιχούν σε 2 full-time δουλειές

Μια άλλη έγραψε ότι φτιάχνει το δικό της βουνό με ασιδέρωτα και χαίρεται όταν διαπιστώνει ότι δεν είναι η μόνη που αφήνει τα ρούχα να συσσωρεύονται. «Όποιος λέει ότι δεν είχε ποτέ ένα βουνό με ασιδέρωτα, λέει ψέματα», σημείωσε μια ακόμη.

 

Η λύση βέβαια δόθηκε  μόλις τα παιδιά γύρισαν στο σχολείο. Η Kodie Quinlivan πήγε τα ρούχα στο καθαριστήριο οπότε  πλύθηκαν και σιδερώθηκαν.

Σε φωτογραφία όπου τα ρούχα είναι πλέον σε σακούλες η ίδια ανέφερε: «Τώρα η αποστολή είναι να τα ξεχωρίσουμε και να τα τακτοποιήσουμε. Ο καθένας θα κάνει τα δικά του».

Μια μητέρα 4 παιδιών γίνεται VIRAL βγάζοντας τα ασιδέρωτα της στη φόρα

Πηγή:flash.gr

 

Close