πώς-θα-δείχνει-το-σώμα-μας-στο-μέλλον-

Πως 7 μέρη του ανθρώπινου σώματος μπορεί να εξελιχθούν με την πάροδο του χρόνου. Σήμερα θα δούμε πως μπορούν να εξελιχθούν μέρη του ανθρώπινου σώματος με την πάροδο του χρόνου.

Δεν μοιάζουμε με τις προηγούμενες γενιές. Επομένως, ούτε οι μελλοντικές γενιές θα μας μοιάζουν. Όπως είπε ο Ηράκλειτος, «Η μόνη σταθερά στη ζωή είναι η αλλαγή», αν και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το μέλλον.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψουμε το μέλλον είναι κοιτάζοντας το παρελθόν. Οραματίστηκαν διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους θα έδειχνα οι άνθρωποι στους επόμενους αιώνες.

Δείτε ακόμα 8 διαφορές στο σώμα μίας γυναίκας και ενός άντρα που λίγοι γνωρίζουν

Σήμερα λοιπόν θα δούμε πως θα αλλάξουν 7 μέρη του σώματος με την πάροδο του χρόνου σύμφωνα με τους επιστήμονες. Διαβάστε παρακάτω:

Μπορεί να έχουμε κολλημένα δάχτυλα χεριών και ποδιών

Τα δάχτυλα βοηθούν πολύ όταν πρόκειται να γράψετε και να μαζέψετε πράγματα. Τα δάχτυλα των ποδιών, από την άλλη πλευρά, είναι απαραίτητα για τη συνολική μας ισορροπία.

Όμως, στους επόμενους αιώνες, με τον κίνδυνο της υπερθέρμανσης του πλανήτη, οι άνθρωποι μπορεί να καταλήξουν με πλέγματα στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών, ώστε να μπορούν να κολυμπούν καλύτερα και να κινούνται γρήγορα μέσα στο νερό.

πώς-θα-δείχνει-το-σώμα-μας-στο-μέλλον-

Μπορεί να χάσουμε τη ροζ πτυχή στην άκρη του ματιού μας.

Το απομεινάρι ενός τρίτου βλεφάρου είναι το μικρό ροζ δέρμα που είναι χωμένο στη γωνία του ματιού σας. Είναι υπολειπόμενο στον άνθρωπο, που σημαίνει ότι δεν εκτελεί πλέον την αρχική του λειτουργία.

Ο πρωταρχικός του ρόλος ήταν να προστατεύει το μάτι και να το διατηρεί υγρό. Στο μέλλον, μάλλον δεν θα το χρειαστούμε, και στο μέλλον, οι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν μια μικροσκοπική ροζ πτυχή στην άκρη του ματιού τους.

Το σώμα μας μπορεί να αποκτήσει το σχήμα κλεψύδρας

Η υποβρύχια αναπνοή χωρίς τη βοήθεια εξελιγμένου εξοπλισμού δεν φαίνεται ρεαλιστική αυτή τη στιγμή. Αλλά αν ζούσαμε κάτω από το νερό επειδή η στάθμη της θάλασσας έχει ανέβει, θα πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Οι άνθρωποι θα πρέπει να αναπτύξουν σίγουρα μερικά τεχνητά βράγχια.

Με την ανάπτυξη αυτών των βραγχίων, οι πνεύμονές μας θα συρρικνωθούν επειδή δεν θα τους χρειαζόμαστε για να αναπνεύσουμε. Δεδομένου ότι το μέγεθος των πνευμόνων συσχετίζεται με το μέγεθος του θώρακα, η μέση θα συρρικνωθεί. Ας πούμε ότι οι μελλοντικοί άνθρωποι θα απολάμβαναν ένα αβίαστο σχήμα κλεψύδρας.

Μπορεί να έχουμε μάτια που μοιάζουν με μάτια γάτας.

Εάν είστε λάτρης της κολύμβησης, θα ξέρετε ότι η όραση κάτω από το νερό είναι θολή. Επίσης, θα παρατηρήσετε ότι το αλμυρό νερό ερεθίζει τα μάτια.

Επομένως, αν γίνουμε κάτοικοι του υποβρύχιου κόσμου, θα χρειαστούμε αιχμηρή όραση όπως οι γάτες. Το επιπλέον στρώμα στον αμφιβληστροειδή θα βοηθούσε στη βελτίωση της όρασής μας στα σκοτεινά, θολά νερά.

Το σαγόνι μας μπορεί να συρρικνωθεί.

Οι πρώτοι άνθρωποι συνήθιζαν να έχουν μακριά, αιχμηρά δόντια και μια φαρδιά γραμμή γνάθου για να τους βοηθούν να κόβουν και να μασούν την τροφή τους. Σήμερα, το μέγεθος της γνάθου μας έχει μειωθεί επειδή μαγειρεύουμε το φαγητό μας και το κάνουμε πιο απαλό πριν το φάμε.

Δείτε ακόμα Μπέρδεψαν τα παιδιά στο μαιευτήριο: Ο φτωχός έζησε πλούσια και ο πλούσιος μέσα στη φτώχεια

Στο μέλλον, είναι πιθανό να βασιζόμαστε περισσότερο σε επεξεργασμένα τρόφιμα που μοιάζουν με υγρό ή χάπι για να καλύψουμε τη θερμιδική μας ανάγκη για εξοικονόμηση περισσότερου χρόνου, πόρων και ενέργειας. Αυτό το βήμα θα κάνει το σαγόνι μας να συρρικνωθεί ακόμα περισσότερο.

Οι γυναίκες μπορεί να είναι πιο κοντές και παχουλές.

Αν δεν καταλήξουμε κάτω από το νερό, η μελλοντική γυναίκα θα είναι μια γόνιμη γυναίκα που θα είναι ευχαριστημένη με τις καμπύλες της. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, οι γυναίκες πιθανότατα θα είναι λίγο πιο κοντές και πιο παχουλές, θα έχουν πιο δυνατή καρδιά, χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης και θα φτάσουν στην εμμηνόπαυση αργότερα στη ζωή τους.

Μπορεί να έχουμε νεανικό δέρμα για πάντα.

Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι οι άνθρωποι θα κατοικήσουν τελικά το ηλιακό σύστημα. Έτσι, αν μια μερίδα της ανθρωπότητας ζούσε τη ζωή της στο διάστημα, το σώμα της θα επηρεαζόταν αυτόματα από το νέο αβαρές περιβάλλον. Στη γη, το δέρμα πέφτει λόγω της βαρύτητας. Αυτό σημαίνει ότι στο διάστημα, όπου δεν υπάρχει βαρύτητα, δεν υπάρχουν και…ρυτίδες.

All photos via: brightside.me 

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close