το_forbes_δίνει_οδηγό επιβίωσης_αν_έρθει_η_αποκάλυψη_των_ζόμπι_

Παράξενη είδηση: Το Forbes δίνει…οδηγό επιβίωσης αν γίνει η Αποκάλυψη των Ζόμπι! Το είδαμε κι αυτό φίλες και φίλοι όσο παράξενο και αν ακούγεται. Ίσως η πανδημία του κορονοϊού να έκανε μερικούς ανθρώπους να φοβήθηκαν, ότι μας περιμένουν και χειρότερα. Ίσως οι πολλές ταινίες και οι πολλές σειρές στο Netflix να μας επηρέασαν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι φαίνεται πως ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ξεκίνησε να φοβάται ότι θα πιαστούμε απροετοίμαστοι, αν έρθει η αποκάλυψη των Ζόμπι. Η αλήθεια είναι πως μπορεί την ανθρωπότητα να την έχουν βρει χίλια δεινά όμως τα Ζόμπι δεν νομίζουμε ότι θα έρθουν.

Εμείς όμως είμαστε το Daddy-Cool.gr. Το Forbes φαίνεται πως διαφωνεί πολύ μαζί μας. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να κάνει ένα άρθρο στο οποίο μας δίνει συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουμε αν έρθει η Αποκάλυψη των Ζόμπι. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Γηροκομείο από την Κόλαση: Εσείς είδατε το φάντασμα; (βίντεο)

Η αλήθεια είναι πως τα Ζόμπι δεν θέλουμε να έρθουν. Επίσης πιστεύουμε ότι θα έρθουν πολύ γρήγορα. Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια ακούμε συνεχώς για θανατηφόρους ιούς και πανδημίες. Λογικό δεν είναι να πιστέψουμε ότι μπορεί να ξεκινήσει και η Αποκάλυψη των Ζόμπι;

Αν το καλοσκεφτείτε, όλες οι σύγχρονες ταινίες και σειρές που μιλάνε για Ζόμπι, κάνουν λόγο για ιούς που ήταν σε πειραματικό στάδιο και ξέφυγαν με κάποιο τρόπο από τα εργαστήρια. Μακριά από εμάς λοιπόν. Με αυτόν τον τρόπο σκέψης. το περιοδικό Forbes αποφάσισε να γράψει σχετικό άρθρο.

Στο άρθρο το περιοδικό Forbes δίνει πλήρη οδηγό επιβίωσης σε περίπτωση που έρθει η αποκάλυψη των Ζόμπι. Μάλιστα το άρθρο αναφέρει ότι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ έχει ετοιμάσει ήδη οδηγό σε περίπτωση που η ζωή μας γίνει η 1η season του The Walking Dead.

Δείτε ακόμα Αδιανόητο περιστατικό στην Καβάλα: Άνοιξαν τάφο και έκλεψαν τον νεκρό άνδρα!

Νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα; Νομίζετε ότι είναι Πρωταπριλιά. Λοιπόν όχι. Όσο παράξενη και αν σας φαίνεται η παράξενη είδηση σύμφωνα με το άρθρο κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Νοστράδαμος (φυσικά και θα ήταν ο Νοστράδαμος) έχει προβλέψει ότι το 2021 θα ζήσουμε και την αποκάλυψη των ζόμπι. Γιατί όλα τα άλλα δεν μας ήταν αρκετά.

Έτσι το CDC έχει φτιάξει έναν οδηγό για το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε περίπτωση που το ζήσουμε κι αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο, θα πρέπει στο σπίτι να υπάρχει νερό, φαγητό, φάρμακα, εργαλεία πρώτης ανάγκης και ραδιόφωνο με μπαταρίες.

Επίσης θα πρέπει να υπάρχουν είδη προσωπικής φροντίδας και ρούχα. Τέλος δεν πρέπει να χάσετε τα έγγραφα που δείχνουν την ταυτότητά σας και θα πρέπει να υπάρχει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης αν η οικογένειά σας αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πόλη που ζει.

Δείτε ακόμα Οι 6 άνθρωποι που προέβλεψαν τον θάνατό τους (βίντεο)

Αν όλα αυτά δεν σας φτάνουν, μπορείτε να βάλετε το The Walking Dead, να αγοράσετε ένα τόξο και να μάθετε να κάνετε πλιάτσικο σε φαρμακεία και σε βενζινάδικα. Αυτές είναι συμβουλές από το Daddy-Cool.gr. Δε θα μας πάρει τα εύσημα το Forbes.

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: vimapress.gr

Close