Αφράτα νηστίσιμα τσουρέκια με ίνες για το Πάσχα και τη Σαρακοστή!

Υλικά:

Για το άλειμμα:

Μία ξεχωριστή συνταγή για τσουρέκια νηστίσιμα με ίνες πολύ αφράτα και μαλακά! Τη Σαρακοστή νηστεύουμε και μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο όταν μοσχομυρίζει όλο το σπίτι από το ψήσιμο αλλά εμείς δεν μπορούμε να τα φάμε!

Με αυτή τη συνταγή λοιπόν για νηστίσιμα τσουρέκια με σουσάμι και γάλα αμυγδάλου μπορούμε να τρώμε τσουρέκι όλη την περίοδο της νηστείας! Αφράτα τσουρεκάκια ιδανικά για παιδιά και μεγάλους για να τρώμε στο πρωινό, σαν κολατσιό, ακόμη και στο σχολείο!

Δείτε την εκτέλεση στο παρακάτω βίντεο: