Σαλάτα με αβοκάντο ,φέτα και ελιές

Συνταγή για δροσερή και νόστιμη σαλάτα με αβοκάντο φέτα και ελιές. Μια φανταστική παραλλάγη για μαρουλοσαλάτα.

Ψάχνατε την ιδανική σαλάτα για τον μπουφέ σας, το Κυριακάτικο τραπέζι σας ή το βραδινό σας; Έχετε μία αδυναμία στο αβοκάντο και μετά την συνταγή Σπαγγέτι με αβοκάντο και προσούτο το αγαπήσατε ακόμη περισσότερο; Λοιπόν σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας μία υπέροχη σαλάτα με αβοκάντο.

Είναι δροσερή, είναι νόστιμη και το αβοκάντο δένει πολύ όμορφα με την φέτα, το κρεμμύδι, το λαδολέμονο και μερικά ακόμη απλά υλικά. Η καυτερή πιπεριά είναι προαιρετική, όμως σας συστήνουμε να μην την παραβλέψετε γιατί δίνει άλλη χάρη στο πιάτο.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής για Σαλάτα με αβοκάντο ,φέτα και ελιές:  

Σαλάτα- με- αβοκάντο -,φέτα- και- ελιές-

Εκτέλεση

Στην αρχή πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι. Το βάζουμε σε ένα μπολ και το βρέχουμε με το μισό μείγμα που φτιάξαμε από ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι σε φέτες, το αγγούρι σε ροδέλες, την καυτερή πιπεριά σε φέτες, το αβοκάντο και την φέτα σε καρέ και τελειώνουμε με τις ελιές.

Στην συνέχεια ραντίζουμε την σαλάτα μας με το υπόλοιπο μείγμα από ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Βάζουμε στο ψυγείο για να γίνει δροσερή αν θέλουμε και απολαμβάνουμε.

Δείτε ακόμα Συνταγή για σκορδαλιά από αβοκάντο

Tips για την σαλάτα με αβοκάντο ,φέτα και ελιές

Η καυτερή πιπεριά είναι προαιρετική. Ο δυόσμος μπορεί να είναι ξερός ή φρέσκος. Αλάτι δεν βάζουμε γιατί η φέτα είναι αλμυρή.

Σαλάτα -με -αβοκάντο- ,φέτα- και- ελιές-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Matula Giasirani

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close