Συνταγή για σκορδαλιά από αβοκάντο_

Συνταγή για σκορδαλιά με αβοκάντο. Είναι μία υπέροχη και πρωτότυπη σκορδαλιά από αβοκάντο με καρύδια, σκόρδο και μερικά ακόμη απλά υλικά. Τώρα που πλησιάζει η 25η Μαρτίου όλα τα σπίτια στην Ελλάδα θα απολαύσουν την αγαπημένη μας σκορδαλιά.

    Για το σερβίρισμα

  • πιπέρι Κατά βούληση καγιέν

Αν θέλετε όμως φέτος να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό αυτή η σκορδαλιά από αβοκάντο είναι μία πολύ υγιεινή έκδοση της κλασικής σκορδαλιάς με μία αξεπέραστη και πολύ ιδιαίτερη γεύση. Σίγουρα θα την λατρέψουν όλοι και θα συνοδεύσει εξίσου καλά τον μπακαλιάρο σας και όχι μόνο.

Δείτε ακόμα Σκορδαλιά και μπακαλιάρος της Βέφας Αλεξιάδου

Είμαστε σίγουροι ότι αν δοκιμάσετε αυτήν την σκορδαλιά δε θα θελήσετε ποτέ ξανά στο μέλλον να φτιάξετε την παραδοσιακή. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής: 

Εκτέλεση για την σκορδαλιά από αβοκάντο

Στην αρχή παίρνουμε ένα μπλέντερ και ρίχνουμε μέσα τα καρύδια, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον χυμό λεμονιού, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι κι αν θέλουμε το μπούκοβο. Τα χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Στο τέλος προσθέτουμε και το αβοκάντο και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Αφού ομογενοποιηθεί το μείγμα μας και μοιάζει με κρέμα σερβίρουμε και βάζουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο. Σερβίρουμε επίσης και με πιπέρι καγιέν. Απολαμβάνουμε.

συνταγή_για_σκορδαλιά_με_αβοκάντο_ συνταγή_για_σκορδαλιά_με_αβοκάντο_ συνταγή_για_σκορδαλιά_με_αβοκάντο_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Marina Hatzidaki

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close