Δες πώς θα φτιάξεις μόνη σου ζύμη κουρού…
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη μαργαρίνη την οποία έχουμε αφήσει σε θερμοκρασία δωματίου. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το αλεύρι ολικής άλεσης και το baking powder. Ζυμώνουμε για μερικά λεπτά μέχρι να σχηματιστεί μια αφράτη ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια και είναι ομοιογενής, σύμφωνα με το neadiatrofis. Τοποθετούμε τη ζύμη σε καθαρό μπολ και τη σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη για να ξεκουραστεί για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσουμε σε πίτες ή πιτάκια.
Η ζύμη κουρού είναι από τις πιο διαιτητικές καθώς περιέχει λιγότερα συνολικά και κορεσμένα λιπαρά και θερμίδες.
- μαργαρίνη 240 γρ
- γιαουρτι 1 κεσεδάκι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
- αλευρι 500γρ ολικής άλεσης
- μπέικιν πάουντερ 2 κουταλάκια του γλυκού
Υλικά
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα