Χαλβάς με σιμιγδάκι (1 μονάδα)
Υλικά
2 ΚΟΥΠΕΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
200gr ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΚΑΝΕΛΑ
5,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό σκεύος καίμε το σιμιγδάλι μέχρι να πάρει χρώμα,Για το σιρόπι βάζουμε τη φρουκτόζη, ρίχνουμε το νεράκι, το χυμό από το πορτοκάλι, κανέλα μπορείτε να βάλετε και λίγο γαρύφαλλο σκόνη ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες