Χαλβάς με σιμιγδάλι (1 μονάδα)

Χαλβάς με σιμιγδάκι (1 μονάδα)

Υλικά

2 ΚΟΥΠΕΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

200gr ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ

ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΚΑΝΕΛΑ

5,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ

Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό σκεύος καίμε το σιμιγδάλι μέχρι να πάρει χρώμα,Για το σιρόπι βάζουμε τη φρουκτόζη, ρίχνουμε το νεράκι, το χυμό από το πορτοκάλι, κανέλα μπορείτε να βάλετε και λίγο γαρύφαλλο σκόνη ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΩΣ  ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

 


Close