Χοιρινό λαδορίγανη που λιώνει στο στόμα!

 

Χοιρινό λαδορίγανη

Χοιρινό με λαδορίγανη θα φάμε σήμερα το μεσημέρι. Θα το συνοδεύσουμε πατάτες τηγανίτες ή ρυζάκι! Ένα αγαπημένο φαγητό αποκλειστικά για τους καλοφαγάδες και τους μερακλήδες! Χοιρινή σπάλα με σαλτσούλα που λιώνει στο στόμα.

Ένα ιδιαίτερο πιάτο, που είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή! Αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα, ήρθε ο καιρός να το κάνετε. Είμαστε σίγουροι ότι εσείς και η οικογένειά σας θα το λατρέψει! Δείτε την συνταγή παρακάτω:

Εκτέλεση

Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και θωρακίζουμε το κρέας μας έτσι ώστε να πάρει ωραίο χρώμα. Πρώτα όμως θα πρέπει να έχουμε αφαιρέσει το περιττό λίπος από το κρέας και να το έχουμε πλύνει καλά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, την ρίγανη και ξεκινάμε να ανακινούμε την κατσαρόλα.

Δείτε ακόμα Μελωμένο χοιρινό

Σβήνουμε με κρασί και το αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε επίσης το νερό. Η ποσότητα του νερού θα πρέπει να είναι τόση που να καλύψει οριακά το κρέας μας. Σιγοβράζουμε το φαγητό μας με σκεπασμένη την κατσαρόλα για δύο ώρες περίπου.

Σε πολύ λίγο νερό διαλύουμε το κορν φλάουρ και προσθέτουμε το μείγμα στο φαγητό μας. Ανακινούμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό μας να πάρει 2-3 βράσεις σε δυνατή φωτιά. Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες και μπόλικη σάλτσα.

Χοιρινό λαδορίγανη που λιώνει στο στόμα!

Χοιρινό λαδορίγανη που λιώνει στο στόμα!

Χοιρινό λαδορίγανη που λιώνει στο στόμα!

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Tzela Antonopoulou‎ στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr

Close