Το πιο νόστιμο και απολαυστικό ορεκτικό που έχετε δοκιμάσει ποτέ με γεμιστές πιπεριές και κοτοπουλο που θα λατρέψουν μικροι κι μεγαλοι!!
- παρμεζανα 2 κούπες τριμμένη
- σκορδο 3 σκελίδες, ψιλοκομμένο
- μαιντανος 1 κουταλιά της σούπας φρεσκοτριμμένο
- πιπεριά 1 κόκκινη, ψιλοκομμένη
- ντοματα 1 κούπα χυμός
- αλατι κατά προτίμηση
- πιπέρι κατά προτίμηση
- κοτόπουλο 3 κομμάτια φιλέτο στήθοs
- πιπεριά 6 μεγάλες πολύχρωμες για γεμιστά
- ζωμό 2 κούπες κοτόπουλο
Υλικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει πολύ καλά και το κόβουμε στη συνέχεια σε όσο πιο μικρά κομμάτια μπορούμε. Ανακατεύουμε τα κομμάτια κοτόπουλου με 1 ½ κούπα παρμεζάνα, το σκόρδο, το μαϊντανό την ψιλοκομμένη πιπεριά, το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι.
Κόβουμε εγκάρσια τις πιπεριές μας και τις καθαρίζουμε από τα σπόρια. Τις απλώνουμε σε ταψί και τις γεμίζουμε με το μίγμα από κοτόπουλο. Πασπαλίζουμε από πάνω την υπόλοιπη παρμεζάνα και προσθέτουμε στο ταψί μας το ζωμό κοτόπουλο.
Καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 oC για περίπου 1 ώρα.
Σερβίρουμε γαρνίροντας με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και τριμμένη παρμεζάνα.
photo delish.com
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες