Εύκολο παγωτό καϊμάκι

Συνταγή για Εύκολο παγωτό καϊμάκι. Παγωτό καϊμάκι με την αυθεντική γεύση καϊμάκι και σιρόπι βύσσινο για να συνοδεύσετε τα σιροπιαστά γλυκα.

    Για το γαρνίρισμα

  • σιρόπι Αρκετό βύσσινο

Σε όλους αρέσει το παγωτό καϊμάκι με την αυθεντική γεύση που είχαν τα παλιά, καλά παγωτά καϊμάκι. Σήμερα λοιπόν η αγαπημένη μας Γωγώ Σαμίου μας δείχνει πως με μόλις 5 υλικά μπορούμε να φτιάξουμε ένα πανεύκολο και οικονομικό παγωτό καϊμάκι με αυθεντική γεύση, πολύ γλύκα και μέσα στην δροσιά.

Θα χρησιμοποιήσουμε σαντιγί ερμόλ, ζαχαρούχο γάλα, υποβρύχιο βανίλια από αυτά που μας έβαζε η γιαγιά στο ποτήρι με το νερό και το τρώγαμε μικρά και φυσικά μπόλικο σιρόπι βύσσινο που του ταιριάζει πολύ. Είναι ένα σπιτικό παγωτό  καϊμάκι που θα σας κάνει να μην ξανά αγοράσετε παγωτά του εμπορίου.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το Εύκολο παγωτό καϊμάκι:

Εύκολο- παγωτό -καϊμάκι-

Εκτέλεση για το εύκολο παγωτό καϊμάκι

Σε ένα μίξερ χτυπάμε πρώτα το ερμόλ παγωμένο για 8 λεπτά. Στην συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα παγωμένο και χτυπάμε το μείγμα μας για ακόμη 3 λεπτά.

Έπειτα προσθέτουμε το μέλι και την βανίλια υποβρύχιο την οποία την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί. Βάζουμε μία στρώση από το μείγμα σε ένα μπολ και από πάνω λίγο σιρόπι βύσσινο.

Δείτε ακόμα Τούρτα παγωτό με μερέντα

Εύκολο παγωτό καϊμάκι

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα του παγωτού και τελειώνουμε με το σιρόπι βύσσινο. Το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά και απολαμβάνουμε.

Tips για το εύκολο παγωτό καϊμάκι

Το ερμόλ είναι η σαντιγί στο τσίγκινο κουτάκι. Το μέλι το βάζουμε για να μην κρυσταλλώσει το παγωτό.

Εύκολο- παγωτό -καϊμάκι-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Gogo Samiou

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close