Μπισκοτακια κανελας
Υλικά
500 γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του,1/4 κουταλακι του γλυκου σοδα,2 κουταλακια κανελα,1/2 κουταλακι γαρυφαλλο,μια φλυτζανα ζαχαρη,μια φλυτζανα λαδι,μιση φλυτζανα χυμο πορτοκαλι και ξυσμα απο ενα πορτοκαλι
Χτυπαμε στο μιξερ για λιγο το λαδι,τη ζαχαρη και το χυμο!Προσθετουμε το αλευρι με τα υπολοιπα υλικα και ζυμωνουμε!!!!!!!Θα χρειατει να προσθεσουμε ακομη λγο αλευρι.Κανουμε μπισκοτακια σε διαφορα σχεδια με κορνε ή κουπ-πατ και ψημνουμε στους 170 βαθμους στις αντιστασεις για 15 λεπτα περιπου
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις