Υλικά:
Για το κέικ (For the cake)::
- αλευρι 270γρ. κοσκινισμένο
- μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. κοφτό
- σοδα 1 κ.γ. κοφτό
- αλατι 1/2 κ.γ.
- ζαχαρη 255γρ.
- κακαο 75γρ. κοκκινισμένο
- γάλα σόγιας 460γρ.
- καφές 1 κ.γ. στιγμιαίος
- μηλόξιδο 2 κ.γ.
- ηλιέλαιο 125γρ.
Για την γκανάζ (For the ganache)::
- κουβερτουρα 150γρ. 52%
- κρέμα καρύδας 130γρ.
Για τη βουτυρόκρεμα (For the buttercream)::
- μαργαρίνη 250γρ. φυτική
- βανίλια 2
- ζάχαρη άχνη 80γρ.
- κακαο 2 κ.σ.
- σοκολάτα 50γρ. λιωμένη
Εντυπωσιακή τούρτα σοκολάτας με γκανάζ σοκολάτας και καρύδας, και βουτυρόκρεμα χωρίς αυγά. Μία νηστίσιμη συνταγή για τούρτα εύκολη με βίντεο την εκτέλεση. Η γεύση της είναι μοναδική και η εμφάνιση την κάνει τέλεια για γιορτές και γενέθλια, για το Πάσχα αλλά και για χορτοφάγους.
Ingredients:
For the cake:
270gr. sifted flour 1 tsp. baking powder 1 tsp. baking soda 1/2 tsp. salt 255gr. sugar 75gr. sifted cocoa 460gr. soya milk 1 tsp. instant coffee 2 tsp. apple cider vinegar 125gr. sunflower oil
For the ganache:
150gr. semi-sweet chocolate 130gr. coconut cream
For the buttercream:
250gr. vegan butter 2 vanillins 80gr. powdered sugar 2 tbsp. cocoa 50gr. melted chocolate
