Φτιάχνουμε μπιφτέκια τόνου πολύ νόστιμα και ξεχωριστά!

Έχετε ξαναδοκιμάσει μπιφτέκια τόνου; Μήπως λοιπόν είναι η ώρα να φτιάξουμε αυτά τα λαχταριστά και πολύ νόστιμα μπιφτεκάκια που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους;

Δεν μου λείπει κανένα υλικό, αλλά, σαν πάγια δική μου τεχνική, την εμπλουτίζω με άνηθο και ρίγανη, δυο υλικά που ταιριάζουν απόλυτα με τον τόνο.
Οι κονσέρβες που είχα ήταν καπνιστός τόνος και κατασκευάστηκε το παρακάτω πιάτο

Φτιάχνουμε μπιφτέκια τόνου πολύ νόστιμα και ξεχωριστά!

Εκτέλεση
Χτυπώ τα αυγά με τον χυμό του λεμονιού σε μπολ.
Ρίχνω το τυρί και τα ψίχουλα, ανακατεύω καλά και στη συνέχεια ρίχνω το κρεμμύδι, την ρίγανη, το πιπέρι, τον άνηθο και τον τόνο, στραγγισμένο.
Ανακατεύω και ζυμώνω καλά, σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω στο ψυγείο για περισσότερο από μια ώρα.
Πλάθω τα μπιφτέκια με λαδωμένα χέρια και ψήνω σε αντικολλητικό τηγάνι, με το λίγο ελαιόλαδο για 4-5 το πολύ λεπτά από κάθε πλευρά.
Γαρνίρω με σαλάτα πράσινη, ανηθοσαλάτα και ντομάτα (ή με ότι άλλο υπάρχει, όπως πατάτες τηγανητές).

Φτιάχνουμε μπιφτέκια τόνου πολύ νόστιμα και ξεχωριστά!

Φτιάχνουμε μπιφτέκια τόνου πολύ νόστιμα και ξεχωριστά!

 

Close