Κλαμπ σάντουιτς με κεφτεδάκια που περίσσεψαν

Κλαμπ σάντουιτς με κεφτεδάκια που περίσσεψαν για να μην πάει τίποτα χαμένο.

Τα κεφτεδάκια τηγανιτά είναι σίγουρα ένα αγαπημένο πιάτο και πολύ συχνά τα φτιάχνουμε στην Ελλάδα. Όμως αν φτιάξουμε παραπάνω είναι πολύ πιθανό να περισσέψουν και τις περισσότερες φορές τα πετάμε. Αντί να τα πετάξετε μπορείτε να τα κόψετε σε φέτες και να τα μετατρέψετε σε ένα νόστιμο κλαμπ σάντουιτς.

Τα κλαμπ σάντουιτς άλλωστε αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους και είναι σε θέση να απογειώσουν είτε τον μπουφέ στο πα8ικό πάρτι είτε οποιοδήποτε μπουφέ. Εκτός αυτού ένα κλαμπ σάντουιτς μπορεί να είναι μία καλή επιλογή για σνακ. Δείτε την εκτέλεση: 

Εκτέλεση

Στην αρχή παίρνουμε τις φέτες του ψωμιού του τοστ και τις ψήνουμε στη τοστιέρα έτσι ώστε να γίνουν τραγανές. Στην πορεία αλείφουμε την σώς μουστάρδας και την κέτσαπ στην πρώτη φέτα του ψωμιού.

Από πάνω βάζουμε το κασέρι, το μαρούλι κομμένο σε φέτες, τα κεφτεδάκια και το μπέικον, Κλείνουμε με την δεύτερη φέτα. Κόβουμε το μεγάλο μας σάντουιτς χιαστί και απολαμβάνουμε.

Tips για Κλαμπ σάντουιτς με κεφτεδάκια που περίσσεψαν

Οι δοσολογίες των υλικών είναι ενδεικτικές. Μπορούμε να βάλουμε περισσότερα ή λιγότερα υλικά όσων αφορά την ποσότητα, ανάλογα τα κλαμπ που θέλουμε να φτιάξουμε.

Αντί για κασέρι μπορούμε να βάλουμε όποιο τυρί που λιώνει μας αρέσει. Αντί για αγοραστή σως μουστάρδας μπορούμε να φτιάξουμε σπιτική, ανακατεύοντας λίγη μαγιονέζα και λίγη μουστάρδα. Τα υλικά μπορούμε να τα βάλουμε με όποια σειρά μας αρέσει.

Δείτε ακόμα Κλαμπ σάντουιτς με αυγά

Κλαμπ σάντουιτς_με_κεφτεδάκια_που περίσσεψαν_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Eirini Kamparoudi

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close