Γλασο ρόδι το τέλειο γλασο για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά σας

Γλάσο ρόδι: Το απόλυτο γλάσο για χριστουγεννιάτικα γλυκά. Το γλάσο ρόδι είναι ιδανικό για χριστουγεννιάτικα κέικ αλλά και πουτίγκες. Επίσης είναι ιδανικό για χριστουγεννιάτικες σαλάτες.

Για να φτιάξετε το πιο τέλειο γλάσο για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά σας θα χρειαστείτε

Για το γλάσο ρόδι:

Χυμό από μισό μεγάλο ρόδι
Ζάχαρη άχνη (περίπου 250 γρ)

Δείτε ακόμα: κέικ με γλάσο σοκολάτας για το καφεδακι σας!

Γλασο ρόδι το τέλειο γλασο για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά σας

Εκτέλεση:

Κόβετε το ρόδι στα δύο και το στίβετε όπως ακριβώς θα κάνατε με ένα πορτοκάλι. Παίρνετε τον χυμό και προσθέτετε λίγο λίγο στην άχνη ανακατεύοντας έως ότου πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Για ένα πιο ρευστό γλάσο βάζουμε πιο πολύ χυμό ροδιού. Αντίθετα για ρευστότητα τύπου μελιού βάζουμε λιγότερο. Είναι θέμα προτίμησης.

Πηγή: cookpad
Close