Η -γρήγορη -Τυρόπιτα- της παραλίας-με- πίτα- απο -σουβλάκι-

Η γρήγορη Τυρόπιτα της παραλίας με πίτα απο σουβλάκι .Μια συνταγή για μια έυκολη τυρόπιτα που θα την βάλουμε στο ταπεράκι της παραλίας για να μασουλίσουν τα παιδιά και εμεις

    Υλικά

  • πίτες 1πακετο για σουβλάκια

Ποιος θα μας το έλεγε ότι μπορούμε να απολαύσουμε στην στιγμή μία πεντανόστιμη γρήγορη Τυρόπιτα της παραλίας με πίτα από σουβλάκι, φέτα και μερικά μυρωδικά. Δεν χρειάζεται κόπο τελικά…αλλά τρόπο. Θα γεμίσουμε πεντανόστιμες πίτες για σουβλάκι που μπορούμε να βρούμε στην αγορά σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές με λίγη φέτα, αλάτι και πιπέρι και είναι έτοιμες.

Θα τις περάσουμε από τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο ίσα ίσα για το χρώμα και θα τις απολαύσουμε αυτές τις τυρόπιτες στην παραλία, το βράδυ με την ταινία και την παγωμένη μπύρα μας ή ακόμη και στον μπουφέ μας. Τυρόπιτα με πίτα για σουβλάκι που θα σας ξετρελάνει.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την γρήγορη Τυρόπιτα της παραλίας με πίτα απο σουβλάκι:

Η -γρήγορη -Τυρόπιτα- της- παραλίας- με- πίτα- απο- σουβλάκι-

Εκτέλεση για την γρήγορη Τυρόπιτα της παραλίας με πίτα απο σουβλάκι

Αν οι πίτες είναι κατεψυγμένες, τις αφήνουμε να ξεπαγώσουν καλά,Αρχικά παίρνουμε τις πίτες για σουβλάκι και τις ανοίγουμε. Βάζουμε σε κάθε πίτα λίγη θρυμματισμένη φέτα, λίγο τυρί κρέμα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και τις κλείνουμε σαν φεγγάρι. Τηγανίζουμε τις τυρόπιτές μας σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρώμα και απολαμβάνουμε!

Δείτε ακόμα Με μια ζύμη φτιάξε κριτσίνια και τυροπιτάκια

Η γρήγορη Τυρόπιτα της παραλίας με πίτα απο σουβλάκι

Tips για την γρήγορη Τυρόπιτα της παραλίας με πίτα απο σουβλάκι

Την πίτα την πατάμε με προσοχή για να μην σπάσει. Δεν χρειάζεται να κλείσει τελείως για να τηγανιστεί. Επίσης η ίδια συνταγή γίνεται και στην τοστιέρα

Η -γρήγορη -Τυρόπιτα- της- παραλίας- με- πίτα- απο- σουβλάκι-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Xristina Gewrgiopoulou

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα Μαγειρικές Απολαύσεις

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close