Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου

Οι πιο νόστιμες πατάτες φούρνου που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Δείτε πως να φτιάξετε την πιο τέλεια μαρινάρα για πατάτες φούρνου που γίνονται μελωμένες και μαλακές και λιώνουν στο στόμα. Ιδανικές για συνοδευτικό σε επίσημα και καθημερινά τραπέζια.

Μαρινάρα για πατάτες φούρνου – Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ λιώνουμε το μέλι σε λίγο ζεστό νερό και προσθέτουμε το κάρυ, τον χυμό λεμονιού, την μουστάρδα, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με αλάτι και σκόρδο τις πατάτες και ανακατεύουμε καλά.

Δείτε ακόμα Πατάτες φούρνου με θυμάρι και μουστάρδα

Αδειάζουμε τις πατάτες στο μείγμα με το μέλι που έχουμε φτιάξει. Στο τέλος προσθέτουμε την ρίγανη και την πάπρικα και βάζουμε το ταψί στον φούρνο. Ψήνουμε τις πατάτες στους 170 βαθμούς Κελσίου στον αέρα για περίπου 2 ώρες μέχρι να ροδίσουν.

Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου Η συνταγή για τις πιο μελωμένες και μαλακές πατάτες φούρνου

Τη συνταγή την βρήκαμε από το bakemesoftly.blogspot.com

Επιμέλεια κειμένου: daddy-cool.gr

Close