Κασεροπιτάκια μαλακά σαν αφρός με τέλειο σχήμα βήμα βήμα

Κασεροπιτάκια μαλακά σαν αφρός χωρίς βούτυρο βήμα βήμα. Συνταγή για αφράτα κασεροπιτάκια λαχταριστά και πεντανόστιμα. Η εκτέλεση είναι σε βίντεο για μεγαλύτερη ευκολία. Αυτα τα κασεροπιτάκια θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους, είναι γρήγορα και πολύ εύκολα στην εκτέλεση.

Φτιάξτε αυτά τα κασεροπιτάκια στα παιδικά πάρτι, για το κολατσιό στο σχολείο ή την δουλειά άλλα και σαν σνακ όλες τις ώρες. Είναι πάρα πολύ άπλα, νόστιμα και υγιεινά. Επίσης μπορείτε να προσαρμόσετε την γέμιση στα γούστα σας και να προσθέσετε ότι άλλο σας αρέσει. Απολαύστε τα!

 

Εκτέλεση

Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα και το χλιαρό νερό.
Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το αυγό, το ασπράδι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και δουλεύουμε.
Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
Την σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 16 μπαλάκια.
Σε λαδωμένη επιφάνεια τα ανοίγουμε σε μακρόστενα φύλλα με τα χέρια.
Στην μία άκρη τοποθετούμε κασέρι και τυλίγουμε μέχρι την μέση.
Χωρίζουμε το υπόλοιπο φύλλο σε 4 λωρίδες και δίνουμε σχήμα.
Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Κασεροπιτάκια μαλακά σαν αφρός με τέλειο σχήμα βήμα βήμα

 

Δείτε το εδώ το video της συνταγής 

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες συνταγές για το σχολείο

Close