Κεράσματα- με- κουβερτούρα-

Κεράσματα με κουβερτούρα . Κεράσματα με κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη με αποξηραμένα φρούτα, βρώμη, φουντούκια και ηλιόσπορους. Ιδανικα Κεράσματα με κουβερτούρα και για την διατροφή.

Μπορεί να κάνεις διατροφή ή να μεγαλώνεις παιδιά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε σοκολάτα. Έτσι σήμερα θα φτιάξουμε Κεράσματα με κουβερτούρα  με βρώμη, φουντούκια, αποξηραμένα φρούτα και ηλιόσπορους.

Αυτά τα Κεράσματα με κουβερτούρα και είναι ιδανικα για παιδιά και για ανθρώπους που κάνουν διατροφή ή δίαιτα, αφού ένα γλυκό την εβδομάδα επιτρέπεται από τους διατροφολόγους. Είναι πανεύκολα και έχουν πολύ λίγα υλικά.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα Κεράσματα με κουβερτούρα

Κεράσματα- με- κουβερτούρα-

Εκτέλεση για τα Κεράσματα με κουβερτούρα

Στην αρχή λιώνουμε τις πλάκες της σοκολάτας μαζί με το σπορέλαιο σε μπεν μαρί. Έπειτα τοποθετούμε τα χαρτάκια για τις σοκολάτες στις θήκες από το ταψί για cap cake. Ρίχνουμε σε κάθε θήκη από 2 κουταλιές της σούπας λιωμένης σοκολάτας.

Δείτε ακόμα Κεκάκια βρώμης χωρίς ζάχαρη με σταγόνες σοκολάτας

Βάζουμε τις θήκες στο ψυγείο για 10 λεπτά. Βγάζουμε τις σοκολάτες μετά τα 10 λεπτά και τοποθετούμε πάνω τα φουντούκια, τους ηλιόσπορους, την βρώμη και τα αποξηραμένα φρούτα. Βάζουμε τις σοκολάτες μας ξανά στο ψυγείο για 1 ώρα. Ξεφορμάρουμε από τις θήκες και απολαμβάνουμε.

Tips για τα Κεράσματα με κουβερτούρα

Μπορούμε να βάλουμε όποιον ξηρό καρπό, όποιους σπόρους και όποια αποξηραμένα φρούτα μας αρέσουν.

Κεράσματα- με- κουβερτούρα-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Μαρινα Μισαηλιδου

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close