Νούντλς με Κοτόπουλο και λαχανικά _

Σήμερα θα μαγειρέψουμε νόστιμα νουντλ με λαχανικά και κοτόπουλο.

Τα νουντλς είναι ζυμαρικά ασιατικής καταγωγής που τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα και στην Ελλάδα. Θυμίζουν μακαρόνια στην εμφάνιση αλλά έχουν μία ιδιαίτερη γεύση. Στα νουντλς, μπορείτε να βάλετε μέχρι και κάσιους.

Σήμερα όμως θα τα μαγειρέψουμε με κοτόπουλο σε μπουκιές, κολοκυθάκι, πιπεριές και καρότο. Είναι απλά υπέροχα σε γεύση και πανεύκολα στην εκτέλεση. Αυτά τα νουντλς με Κοτόπουλο και λαχανικά αρέσουν σίγουρα στα παιδιά. Τα νουντλς έχουν καταφέρει να κερδίσουν και τις παιδικές καρδιές. Ιδανικά για το επίσημο τραπέζι και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής: 

Εκτέλεση

Παίρνουμε μία βαθιά κατσαρόλα και βάζουμε το ελαιόλαδο. Μόλις κάψει το λάδι προσθέτουμε το κοτόπουλο τεμαχισμένο σε μπουκιές και το σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Αφού πάρει χρώμα προσθέτουμε τις κουταλιές μουστάρδα, το γλυκό κάρυ, την σκόνη σκόρδου και την σκόνη μουστάρδας.

Στο μεταξύ έχουμε διαλύσει τον κύβο λαχανικών σε βραστό νερό και προσθέτουμε το μείγμα με τον κύβο λαχανικών στο κοτόπουλο. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει για 15 λεπτά.

Στην συνέχεια αδειάζουμε το καρότο, το κολοκύθι, την πράσινη και την κόκκινη πιπεριά τεμαχισμένα. Σκεπάζουμε και πάλι ελέγχοντας αν το φαγητό μας χρειάζεται επιπλέον νερό.

Δείτε ακόμα Φανταστικά νουντλς με λαχανικά και κοτόπουλο !!!

Προσθέτουμε αλάτι και αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να είναι έτοιμο το κοτόπουλο. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε νερό και ρίχνουμε τα noodles. Βράζουμε μέχρι να είναι έτοιμα και απολαμβάνουμε.

Tips για τα Νούντλς με Κοτόπουλο και λαχανικά

Αντί για κολοκύθι, καρότο και πιπεριές μπορούμε να βάλουμε μανιτάρια. Χρησιμοποιήσαμε νουντλς αυγού διότι είναι πιο χοντροκομμένα. Μπορούμε όμως να βάλουμε και τα κλασικά νουντλς.

Νούντλς_ με _Κοτόπουλο _και_ λαχανικά_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Βασιλική Φαρμάκη

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close