Φιλέτο κοτόπουλο για δίαιτα με σώς μουστάρδας_

Φιλέτο κοτόπουλο για δίαιτα με σώς μουστάρδας ! Μία συνταγή διαίτης, όπου η φίλη που την μοιράστηκε μαζί μας, την αντέγραψε ακριβώς με τις οδηγίες της διαιτολόγου της. Οπότε καταλαβαίνετε ότι έχει πολύ λίγες θερμίδες. Είναι μία υγιεινή και πανεύκολη συνταγή για εσάς αλλά και τα παιδιά σας.

Δείτε ακόμα Club σάντουιτς κοτόπουλο σε ξυλάκια

Απαιτεί πολύ λίγα και οικονομικά υλικά και μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο ή να το συνοδεύσετε με ρύζι ολικής άλεσης ή και λευκό. Είναι μία ιδανική συνταγή κοτόπουλου με σώς μουστάρδας τόσο για την δίαιτα όσο και για την συντήρηση ενώ αποτελεί και μία πολύ υγιεινή επιλογή για τα παιδιά μας. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής: 

Εκτέλεση για Φιλέτο κοτόπουλο για δίαιτα με σώς μουστάρδας

Ψήνουμε αρχικά το κοτόπουλο με λίγο νερό στον φούρνο. Στο μεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον χυμό λεμονιού, την μουστάρδα και το νερό. Ρίχνουμε μέσα την σάλτσα στο κοτόπουλο και αφήνουμε το φαγητό μας να ψηθεί περίπου για 5 λεπτά, έτσι ώστε να πιει το νερό του και να δέσει η σάλτσα.

Φιλέτο _κοτόπουλο _για δίαιτα_ με σώς_ μουστάρδας_ Φιλέτο _κοτόπουλο _για δίαιτα_ με σώς_ μουστάρδας_Συνταγή_ Συνταγή για _Φιλέτο _κοτόπουλο _για δίαιτα_ με σώς_ μουστάρδας_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Gogo Samiou

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Close