Υλικά
1 κουνουπίδι μεγάλο
5 -6 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
3 ντομάτες τριμμένες
Χυμό ντομάτας
2 φύλλα δάφνης
1 ξυλάκι κανέλας
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Σοτάρουμε το κουνουπίδι στο τηγάνι.
Μόλις τελειώσουμε στο ίδιο σκεύος τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Ρίχνουμε τις ντομάτες, τον χυμό και τα μπαχαρικά και βράζουμε για 5 λεπτά.
Τοποθετούμε το κουνουπίδι σένα ταψί, το περιχύνουμε με την σάλτσα , προσθέτουμε λίγο νερό και το βάζουμε στον φούρνο για 40 περίπου λεπτά στους 180°.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα