Κρύο_τσάι_με γεύση_Πίνα Κολάντα_

Το πιο δροσιστικό και εύκολο σπιτικό παγωμένο τσάι με γεύση Πίνα Κολάντα.

Έχετε δοκιμάσει ποτέ κοκτέιλ Πίνα Κολάντα; Λοιπόν εκτός από κοκτέιλ, την συγκεκριμένη γεύση μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα με βότανα και σε κρύο τσάι με γεύση Πίνα Κολάντα . Είναι ένα υγιεινό συσκευασμένο τσάι που μπορείς να το βράσεις και να το πιείς είτε κρύο είτε ζεστό.

Σήμερα θα το δοκιμάσουμε κρύο. Όχι απλά κρύο. Παγωμένο. Γιατί ο καιρός το επιβάλλει. Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης θα μας μάθει πως μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας Κρύο τσάι με γεύση Πίνα Κολάντα  καλύτερο και από τα συσκευασμένα. Χωρίς καθόλου ζάχαρη αλλά με μέλι, γιατί προσέχουμε και την διατροφή μας. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση:

Μέθοδος Εκτέλεσης

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό μέχρι να πάει στους 100 C.
Ρίχνουμε το νερό σε μια πυρίμαχη κανάτα, προσθέτουμε το τσάι, το μέλι, το λεμόνι και ανακατεύουμε.

Δείτε ακόμα 3 καλοκαιρινά υγιεινά ροφήματα για γονείς και παιδιά

Το αφήνουμε για 10′ να γίνει η εκχύλιση, το στραγγίζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Σερβίρουμε σε ένα ποτήρι με παγάκια, προσθέτοντας λίγο δυόσμο και μια φέτα λεμόνι.

Δείτε την συνταγή αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Κρύο_τσάι_με γεύση_Πίνα Κολάντα_ Κρύο_τσάι_με γεύση_Πίνα Κολάντα_ Κρύο_τσάι_με γεύση_Πίνα Κολάντα_ Κρύο_τσάι_με γεύση_Πίνα Κολάντα_ Κρύο_τσάι_με γεύση_Πίνα Κολάντα_ Κρύο_τσάι_με γεύση_Πίνα Κολάντα_ Κρύο_τσάι_με γεύση_Πίνα Κολάντα_

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close