συνταγή-για-μαγιονέζα-με-βρασμένα αυγά-

Αν φτιάξατε παραπάνω Πασχαλινά αυγά τα οποία δεν φαγώθηκαν, δεν χρειάζεται να τρώτε για πολύ καιρό αυγά. Μπορείτε να φτιάξετε πεντανόστιμη και απαλή μαγιονέζα, από βρασμένα αυγά.

Πολλές φορές το Πάσχα φτιάχνουμε παραπάνω Πασχαλινά αυγά από όσα θα φάμε στο τέλος και αυτό σημαίνει πως θα έχουμε κόκκινα αυγά μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα. Επίσης μερικές φορές μας περισσεύουν βρασμένα αυγά τα οποία χωρίς να έχουν προηγηθεί γιορτές και πάλι δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε.

Δείτε ακόμα Πατατοσαλάτα με λαχανικά και σπιτική μαγιονέζα

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξουμε πως μπορείτε με βρασμένα αυγά να φτιάξετε μία πεντανόστιμη μαγιονέζα, καλύτερη σε υφή και σε γεύση, ακόμη και από τις αγοραστές. Αξίζει να δοκιμάσετε αυτήν την μαγιονέζα, που γίνεται σε χρόνο μηδέν.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την μαγιονέζα απο βρασμένα αυγά:

συνταγή-για-μαγιονέζα-με-βρασμένα αυγά-

Εκτέλεση για την μαγιονέζα απο βρασμένα αυγά

Στο μούλτι προσθέτουμε τα βρασμένα αυγά καθαρισμένα, το στραγγιστό γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Χτυπάμε στο μούλτι μέχρι να λιώσουν καλά τα αυγά και να ομογενοποιηθεί το μείγμα σε πηχτή σώς και η μαγιονέζα είναι έτοιμη.

Δείτε ακόμα Ρολό κιμά με τα αυγά που περίσσεψαν από το Πάσχα

Tips για την μαγιονέζα απο βρασμένα αυγά

Μπορούμε να προσθέσουμε μουστάρδα, κέτσαπ και ό,τι μυρωδικά μας αρέσουν.

συνταγή-για-μαγιονέζα-με-βρασμένα αυγά-

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση παρακάτω:

Δείτε όλες τις Πασχαλινές μας συνταγές με ένα κλικ ΕΔΩ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

 

Close