Πασχαλινή συκωταριά λαδορίγανη

Απαραίτητο συμπλήρωμα του πασχαλινού τραπεζιού.Συκωταριά λαδορίγανη!

sikotaria_ladorigani

Υλικά

  • Συκωταριά
  • 250-300 ml νερό
  • 1 σπιτικό ζωμό βοδινού
  • 450 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • ½ κ. γ. ρίγανη ή θυμάρι
  • Χυμό από 2 λεμόνια
 

Εκτέλεση

1Σε ένα βαθύ σκεύος όπου έχεις ζεστάνει το νερό, ρίξε τη συκωταριά, να ζεματιστεί και να βράσει για 15 λεπτά: της αξίζει.

2Όταν το νερό μειωθεί, πρόσθεσε το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και τον σπιτικό ζωμό βοδινού, ανακατεύοντας καλά ώστε να διαλυθεί ο ζωμός.

3. Τέλος, καρύκευσε με τη ρίγανη, σβήσε με το χυμό των λεμονιών και συνέχισε το μαγείρεμα μέχρι η πασχαλινή συκωταριά λαδορίγανη να πάρει χρώμα.
 

Περισσότερες συνταγές για συνοδευτικά και μεζέδες για το πασχαλινό τραπέζι,θα βρείτε εδώ

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close