φλογέρες-με-γαλοπούλα-ένταμ-και-σάλτσα-συνταγή-

Φλογέρες με γαλοπούλα, ένταμ και σάλτσα για το πιο νόστιμο και λαχταριστό ορεκτικό.

Οι φλογέρες είναι πιτάκια σε σχήμα κυλίνδρου που κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις σε κάθε τραπέζι. Μπορείτε να φτιάξετε φλογέρες για ορεκτικό στα γιορτινά και στα Κυριακάτικα τραπέζια σας, μπορείτε να τις εντάξετε σε μία πιατέλα με θαλασσινούς ή μεζέδες κρεατικών και σίγουρα με τα κατάλληλα υλικά μπορείτε να τις εντάξετε ακόμη και στο παιδικό πάρτι.

Φλογέρες με γαλοπούλα, ένταμ και σάλτσα

Δείτε ακόμα Φλογέρες στον φούρνο με σφολιάτα

Βέβαια αν θέλετε να τις φτιάξετε για το παιδικό πάρτι καλό θα ήταν τα αλλαντικά να είναι σπιτικά. Για παράδειγμα μπορείτε να βάλετε σπιτικό ζαμπόν. Σήμερα θα φτιάξουμε λαχταριστές και τραγανές φλογέρες, χρυσαφένιες στο χρώμα, με γαλοπούλα, ένταμ και σάλτσα ντομάτας.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τις φλογέρες με γαλοπούλα, ένταμ και σάλτσα

φλογέρες-με-γαλοπούλα-ένταμ-και-σάλτσα-συνταγή-

Εκτέλεση για τις φλογέρες με γαλοπούλα, ένταμ και σάλτσα

Αρχικά κόβουμε τα φύλλα κρούστας σε 3 μέρη. Αλείφουμε την κάθε ροδέλα φύλλου με λίγη σάλτσα ντομάτας. Από πάνω απλώνουμε λίγο ένταμ και λίγη γαλοπούλα και τυλίγουμε από την μικρότερη πλευρά.

Δείτε ακόμα Φλογέρες με ντιπ γιαουρτιού

Γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα και συνεχίζουμε το ρολάρισμα. Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σε ηλιέλαιο και αφήνουμε τις φλογέρες σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα πολλά λάδια.

Tips για τις φλογέρες με γαλοπούλα, ένταμ και σάλτσα

Μπορούμε να γεμίσουμε τις φλογέρες με γκούντα ή ζαμπόν ή και κέτσαπ. Ψήνονται και στον φούρνο αρκεί να τις λαδώσετε ή να τις βουτυρώσετε με λιωμένο βούτυρο πριν το ψήσιμο. Ψήνονται σε ταψί με λαδόκολλα.

φλογέρες-με-γαλοπούλα-ένταμ-και-σάλτσα-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Gianna Mimi

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close