Πένες με τόνο και μουστάρδα!
1 πακέτο πένες
2 κονσέρβες τόνο σε λάδι ελιάς
1 χυμό ντομάτας 500 γραμ.
αλάτι
πιπέρι, ι κουταλια του γλυκου μουστάρδα
ρίγανη
1 μέτριο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: Τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το χυμό της ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη,τη μουστάρδα και λίγο νερό. Ανακατεύουμε συχνά και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα για περίπου 20 λεπτά. Πεντε λεπτά πριν τη σβήσουμε, προσθέτουμε τον τόνο αφού πρώτα τον στραγγίξουμε από το λάδι και τον κόψουμε σε κομματάκια.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με τις πενες. Συνοδεύεται και με τυρί τριμμένο.και ψιλλοκομένο μαιντανο
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες