Ένα μεζέ αλλά και κυρίως πιάτο για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά!!!
Η συνταγή:
- ένα μεγάλο κομμάτι χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλο ,
- 1 καρότο κομμάτια τετράγωνακια,
- 2-4 σκ.σκορδο κομμάτια τετράγωνακια,
- τοματοπολτό,
- αλάτι και πιπέρι,
- δαφνόφυλλα.
Δείτε ακόμα: Χοιρινό Ρολό στη Γάστρα, γεμιστό για το γιορτινό τραπέζι
Τρυπάμε το κρέας από όλες τις πλευρές μέσα βάζουμε αλάτι πιπέρι και από τα κομμάτια σκόρδο και καρότο. Πασπαλιζουμε με τοματοπολτό, βάζουμε σε κατσαρόλα με ένα ποτήρι νερό και δαφνόφυλλα και συγοβραζουμε. Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και μετά κόβουμε. Μπορούμε να βάλουμε στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο νερό και πατάτες. Καλή επιτυχία!!!!!
Η συνταγη είναι από την εκπληκτική ομαδα στο facebook: “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” της κ. ‘Αννα Αννούλα
Ειδήσεις σήμερα
- Έπεσε ασανσέρ στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας
- Άγιος Έρωτας: Αυτό το παιδί θα είναι η καταστροφή μας – Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα να μην το κρατήσει
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές