Υλικά
Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος κιμά : 20-25 λεπτά
Χρόνος βρασίματος: 8-9 λεπτά
Άτομα: 2 άτομα
Μακαρόνια MISKO (250γρ.)
Κιμά από φιλέτο κοτόπουλου (200γρ.)
Ξερά κρεμμύδια (2)
Ελαιόλαδο (2 κ.σ.)
Σάλτσα τομάτας (200γρ.)
Μικρές τομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες (2)
Ζωμό λαχανικών (1/4 ποτήρι)
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε μια βαθιά κατσαρόλα προσθέτετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα ξερά κρεμμύδια τα οποία έχετε ψιλοκόψει.
Προσθέτετε στην κατσαρόλα τον κιμά από το κοτόπουλο , και τις ψιλοκομμένες φρέσκες τομάτες και σοτάρετε για 5 λεπτά.
Στην συνέχεια προσθέτετε την σάλτσα και τον ζωμό και μαγειρεύετε τον κιμά για 20 με 25 λεπτά.
Όταν ο κιμάς έχει μαγειρευτεί δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ταυτόχρονα βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Όταν τα μακαρόνια έχουν βράσει ( χρειάζονται 8 με 9 λεπτά) τα στραγγίζετε σε ένα σουρωτήρι.
Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα τα μακαρόνια περιχύνοντας τα με την σάλτσα Bolognese από κιμά κοτόπουλου.
Πηγή: misko.grΕιδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις