Μαλακό παγωτό βανίλια για σάντουιτς ή και σκέτο με μόνο 2 υλικά!

Συνταγή για μαλακό παγωτό βανίλια για σάντουιτς ή και σκέτο με μόνο 2 υλικά, χωρίς παγωτομηχανή. Φτιάξτε σπιτικό παγωτό κρέμα, με λίγα υλικά για να τρώνε τα παιδιά αλλά και όλη η οικογένεια! Δεν παγώνει και διατηρείται μαλακό! Δείτε την εκτέλεση και δοκιμάστε τη φέτος το καλοκαίρι!

Εκτέλεση για το παγωτό βανίλια

Βάζουμε στην εστία σε κατσαρόλα την κρέμα με την ζάχαρη και ανακατεύουμε. Όταν λιώσει η ζάχαρη την κατεβάζουμε και την αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου να κρυώσει.

Την βάζουμε στην συνέχεια στο ψυγείο σκεπασμένη με καπάκι του ταπερ η διάφανη ζελατίνα. Το αφήνουμε στη συντήρηση όλη νύχτα. Την επόμενη μέρα την βγάζουμε απο το ψυγείο και την αφήνουμε 2 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.

Την αφρατεύουμε με το μίξερ 7 λεπτά! Τη βάζουμε στην κατάψυξη για ώρες. Στην συνέχεια όταν τη βγάλουμε, την αφήνουμε λίγο σε  θερμοκρασία δωματίου και φτιάχνουμε σαντουιτσακια ή σε χωνάκια ή και σκέτο. Αν θέλουμε προσθέτουμε βανίλια στην διαδικασία.

Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

παγωτό βανίλια

Close