Μούς  ανανά με γιαούρτι και καρύδια!

Λαχταριστή μους γιαουρτιού, με ανανά και καρύδια. Ένα εύκολο και ελαφρύ γλυκό ψυγείου με λίγα υλικά και πολύ απλό στην παρασκευή του. Δροσερό γλυκάκι για όλες τις ώρες και για όλες τις ηλικίες. Αυτή η μους ανανά είναι πραγματικά απολαυστική και ότι χρειαζόμαστε σε λιγούρες, ή επιδόρπιο μετά το φαγητό!

Εκτέλεση

Χτυπάμε πάρα πολύ καλά τις κρέμες γάλακτος με τη ζάχαρη (εγώ έβαλα την ποσότητα που σας έδωσα εσείς το δοκιμάζετε και βάζετε ανάλογα με το γούστο σας) στο τέρμα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ σφιχτά. Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι το βγάζουμε από το συσκευασία του και το βάζουμε μόνο του στο μπολ το καθαρό μπολ που θα το σερβίρουμε.

Αφού χτυπήσουμε πάρα πολύ καλά την κρέμα γάλακτος κλείνουμε το μίξερ και το ξεχνάμε, παίρνουμε βάζουμε κομματάκια ανανά και μισό πακέτο περίπου καρύδια τα δοκιμάζουμε τα καρύδια γιατί καμιά φορά πικρίζουν είναι χαλασμένα. Προσθέτουμε με μία σπάτουλα την κρέμα γάλακτος στο μείγμα με το γιαούρτι και με όλα τα άλλα με το χέρι. Με την σπάτουλα και ωραίες απαλές κινήσεις κυκλικές ανακατεύουμε.

Στο τέλος προσθέτουμε και το σφηνάκι μας με το χυμό ανανά και είναι έτοιμο. Το αφήνετε να παγώσει για μία μέρα δηλαδή αν θέλετε να το σερβίρετε το βράδυ, το φτιάχνετε από το πρωί για το βράδυ δεν σας περιγράφω, φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε.

Μούς ανανά με γιαούρτι και καρύδια!

Μούς ανανά με γιαούρτι και καρύδια!

Μούς ανανά με γιαούρτι και καρύδια!

Μούς ανανά με γιαούρτι και καρύδια!

Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Μαρια Μοσχουλα

Close