Υλικά:
- πραλίνα 250 γραμμάρια άλειμμα φουντουκιού με κακάο
- φυτική κρέμα γάλακτος 400 γραμμάρια
Προαιρετικά:
- κουβερτουρα Κατά βούληση
Καλοκαιρινή Μους σοκολάτας .Λαχταριστή καλοκαιρινή μους σοκολάτας με μόλις 2 υλικά από τον Παναγιώτη Παπαδάκη. Υπέροχη μους σοκολάτας, αφράτη, που μπορούμε να την φάμε σκέτη με το κουτάλι ή να φτιάξουμε με αυτήν, πάστες, εκλεράκια, τούρτες και ό,τι άλλο γλυκό θέλετε. Είναι υπέροχη και πολύ εύκολη και φυσικά μπορείτε να την φτιάξετε πανεύκολα χωρίς πολλά υλικά.
Είναι μία πεντανόστιμη καλοκαιρινή μους σοκολάτας που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Μπορείτε να την φτιάξετε ακόμη και για μπουφέ και να την προσφέρετε σαν ορεκτικό για το τραπέζι σας. Μπορείτε επίσης να το φτιάξετε και για τον μπουφέ σας.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση

Φτιάξτε Μους σοκολάτας με μόνο 2 Υλικά! (Για Τούρτες, Πάστες και όχι μόνο) Εύκολες συνταγές!
INGREDIENTS
250 g chocοlate hazelnut spread 400 g vegetable whipping cream —————————— Optionally Dark chocolate
GERMAN
ZUTATEN
250 g Schoko-Haselnuss-Aufstrich 400 g pflanzliche Schlagsahne —————————— Optional Zartbitterschokolade

Εκτέλεση
Μετράμε το άλειμμα με την πραλίνα σοκολάτας και το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος(φυτική)μέχρι να γίνει μια μαλακή σαντιγί. Προσθέτουμε το άλειμμα πραλίνας και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να σχηματιστούν κορυφές.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα κορνέ και το αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά. Βάζουμε την μους σοκολάτας σε μπολάκια και στολίζουμε προαιρετικά με τριμμένη κουβερτούρα. Είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη με μόνο 2 υλικά που θα την χρησιμοποιείτε συνεχώς σε πάστες τούρτες ή όπου άλλου εσείς θέλετε!! Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ :
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
