Συνταγή- για- μπισκότα- τροπικάνα-

Συνταγή για μπισκότα τροπικάνα για το καφεδάκι σου με ινδοκάρυδο και φυτίνη με φρέσκο αγελαδινό βούτυρο!

Η Γκόλφω Νικολού ετοίμασε για εμάς εύκολα μπισκότα με έντονη μυρωδιά και γεύση ινδοκάρυδου. Γι’ αυτό πήραν και το όνομα τροπικάνα! Γιατί έχουν μυρωδιά και γεύση…τροπική. Τα συγκεκριμένα μπισκότα τροπικάνα είναι τραγανά και παράλληλα λιώνουν στο στόμα.

Επίσης τα συγκεκριμένα μπισκότα έχουν πολύ απλά υλικά και λίγο ή πολύ όλοι τα έχουμε σπίτι μας. Είναι πανεύκολα οπότε με απλά υλικά, χωρίς πολύ κόπο και χωρίς ιδιαίτερο χρόνο από την ζωή σας φτιάχνεται τραγανά και νόστιμα μπισκότα για εσάς και τα παιδιά σας.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα μπισκότα τροπικάνα:

Εκτέλεση

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την φυτίνη, την ζάχαρη και την βανίλια και χτυπάμε για 5 λεπτά, πολύ καλά σε δυνατή ταχύτητα. Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε και πάλι σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Στην συνέχεια ρίχνουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα πορτοκαλιού και την σόδα και ανακατεύουμε το μείγμα με μία σπάτουλα. Έπειτα προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο. Επίσης προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύουμε με μία σπάτουλα ή μαρίζ.

Δείτε ακόμα Μπισκότα βουτύρου σκυλάκια

Θέλουμε να πάρουμε ένα μείγμα που να μπαίνει στο κορνέ. Σε ένα ταψί με σιλικόνη ή με λαδόκολλα τα μπισκότα μας αφού πρώτα έχουμε βάλει το μείγμα στο κορνέ. Με την μεγάλη μύτη του κορνέ δίνουμε το σχέδιο στο μπισκότο. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς Κελσίου περίπου, για 20 λεπτά, ανάλογα τον φούρνο που διαθέτουμε.

Tips για τα μπισκότα τροπικάνα

Βγαίνουν περίπου 60 μπισκότα.

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση στο παρακάτω βίντεο:

Συνταγή -για- μπισκότα- τροπικάνα-

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close