Σιροπιασμένα μπισκότα με ινδοκάρυδο

Συνταγή για  σιροπιασμένα μπισκότα με ινδοκάρυδο που λιώνουν στο στόμα. Αυτά τα μπισκοτά καρύδας με σιρόπι είναι το κάτι άλλο.

Αν σας αρέσει το ινδοκάρυδο τότε σας έχουμε μπισκότα γεμάτα με γεύση και μυρωδιά ινδοκάρυδου. Αυτό που κάνει τα μπισκότα αυτά να είναι ξεχωριστά είναι το γεγονός ότι είναι σιροπιασμένα. Σιροπιασμένα μπισκότα με ινδοκάρυδο που λιώνουν στο στόμα.

Ένα μπισκοτάκι αρκεί για να γλυκαθείτε. Οπότε, είναι ένα πολύ νόστιμο και μέσα στην γλύκα μπισκότο που αξίζει να δοκιμάσετε. Η συνταγή είναι για τα σιροπιασμένα μπισκότα με ινδοκάρυδο είναι πανεύκολη και δεν απαιτεί πολλά υλικά. Οπότε σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Σιροπιασμένα μπισκότα με ινδοκάρυδο

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής για Σιροπιασμένα μπισκότα με ινδοκάρυδο: 

Σιροπιασμένα_μπισκότα_με ινδοκάρυδο_

Εκτέλεση για τα μπισκότα

Στο μίξερ χτυπάμε το αυγό, το ελαιόλαδο, το στραγγιστό γιαούρτι, το χοντρό σιμιγδάλι και το ινδοκάρυδο. Αφού το μείγμα μας γίνει ομογενές προσθέτουμε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το μπέικιν πάουντερ και ξεκινάμε να ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μία όμορφη ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.

Αφού η ζύμη μας είναι έτοιμη ξεκινάμε να πλάθουμε τα μπισκότα μας. Θέλουμε τα μπισκότα μας να είναι κάπως λεπτά. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.

Δείτε ακόμα Μπισκότα χωρίς αλεύρι και χωρίς ζάχαρη

Εκτέλεση για το σιρόπι

Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε την ζάχαρη, το νερό και τις φέτες λεμονιού μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Όταν ψηθούν τα μπισκότα τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη να κρυώσουν. Σιροπιάζουμε τα χλιαρά μπισκότα με κρύο σιρόπι και απολαμβάνουμε.

Σιροπιασμένα_μπισκότα_με ινδοκάρυδο_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Maria Kaloti

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close