Το πικάντικο Σερραϊκό μπουγιουρντί μαγείρεψε και παρουσιάζει η Ρούλα:
Υλικά
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
2 μέτριες ντομάτες κομμένες στα 8
1 μικρή κόκκινη πιπεριά χοντροκομμένη
Ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
1/4 τυρί φέτα σε μικρά κομμάτια
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
1/2 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, τις πιπεριές, την ντομάτα και τα σοτάρουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά από την ντομάτα. Προσθέτουμε τη φέτα, ρίγανη, πιπέρι, ξύδι και μόλις η φέτα ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά τότε ρίχνουμε και το τριμμένο κασέρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε ζεστό.
Πηγή: http://lopis-place.blogspot.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες