Μπριζολίκια με πατάτες και σος μελιού

Μαλακά μπριζολίκια με πατάτες και σος μελιού – Μία εξαιρετική συνταγή

Οι ψητές μπριζόλες από χοιρινό στον φούρνο είναι ένα αγαπημένο φαγητό όμως σήμερα βρήκαμε για εσάς την καλύτερη συνταγή. Θα φτιάξουμε χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο με κυδωνάτες πατάτες. Αυτό που δίνει επιπλέον γεύση στο φαγητό μας είναι η σώς μελιού.

Μπριζολίκια- μ-ε πατάτες- και- σος- μελιού-

Η σώς μελιού θα γίνει με ελαιόλαδο, μουστάρδα, χυμό λεμονιού και μέλι της επιλογής μας. Έτσι οι πατάτες μας θα αποκτήσουν μία γλυκόξινη γεύση που φυσικά θα μεταφερθεί και στο κρέας μας. Αξίζει επίσης να δοκιμάσετε και τις Μπριζόλες με κολοκυθάκια στον φούρνο. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω: 

Εκτέλεση

Στην αρχή κόβουμε τις πατάτες μας κυδωνάτες και τις βάζουμε σε ένα ταψί. Στο μούλτι χτυπάμε το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού και το μέλι μέχρι να γίνουν μία όμορφη σώς. Περιχύνουμε με την σώς μελιού τις πατάτες μας.

Δείτε ακόμα Ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με ντομάτα πολύ μαλακές

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Παίρνουμε τις μπριζόλες και βάζουμε αλάτι και πιπέρι και από τις δύο πλευρές. Βάζουμε τις μπριζόλες πάνω από τις πατάτες στο ταψί και προσθέτουμε 1 ποτήρι του νερού, νερό. Ψήνουμε το φαγητό μας στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Μπριζολίκια- με- πατάτες -και- σος- μελιού-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Μαρινα Μισαηλιδου

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close