Νηστίσιμοι τηγανιτοί χταποδοκεφτέδες στο λεπτό!

Η πιο γρήγορη και εύκολη συνταγή για κεφτέδες από χταπόδι. Σήμερα λοιπόν φτιάχνουμε νηστίσιμους χταποδοκεφτέδες μαριναρισμένους με αλεύρι ολικής για καλύτερη κρούστα. Ένας πεντανόστιμος μεζές που γίνεται στο λεπτό και που μπορείτε να συνδυάσετε με ένα ποτήρι κρασί ή τσίπουρο. Τα παιδάκια σας θα λατρέψουν το χταπόδι ενώ θα γίνει ο καλύτερος μεζές του συζύγου. Μπορείτε να συνοδεύσετε με φρέσκια σαλάτα ή πατάτες!

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζω το ψιλοκομμένο χταπόδι το ψωμί και την φρυγανιά ή το αλεύρι ότι θέλει η κάθε μία εγώ βάζω ποτέ φρυγανιά ποτέ αλεύρι τώρα είναι με αλεύρι  2-3 κουταλιές έως να πλάθονται και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνω τα πλάθω στρογγυλά μπαλάκια αλευρώνω πάντα με μαύρο αλεύρι ολικής για να κάνουν κρούστα και τηγανίζω.

Νηστίσιμοι τηγανιτοί χταποδοκεφτέδες στο λεπτό!

Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Anna Perseli

Close