Παναρισμένα Τρίγωνα Τυράκια La Vache qui rit_

Σήμερα θα φτιάξουμε παναρισμένα τρίγωνα τυράκια La Vache qui rit μια υπέροχη συνταγή για όλη την οικογένεια.

    Για το συνοδευτικό

  • μαρμελάδα Κατά βούληση φράουλα

Σήμερα θα μαγειρέψουμε παρέα ένα πεντανόστιμο ορεκτικό για τα επίσημα τραπέζια μας και όχι μόνο. Τρίγωνα παναρισμένα τυράκια La Vache qui rit με μαρμελάδα φράουλα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Αυτό το πεντανόστιμο ορεκτικό έχει καταγωγή από την Βουλγαρία και είναι πραγματικά πεντανόστιμο.

Δείτε ακόμα Τυροκροκέτες στο φούρνο με μπαγιάτικο ψωμί-Baked cheese croquettes with stale bread

Κανονικά συνοδεύεται με μαρμελάδα μύρτιλο, όμως εμείς μπορούμε να  απολαύσουμε τα παναρισμένα τρίγωνα τυράκια La Vache qui rit με μαρμελάδα φράουλα ή όποια άλλη μαρμελάδα μας αρέσει. Από μικρά παιδιά είχαμε μία αδυναμία σε αυτά τα μαλακά τρίγωνα τυράκια. Σήμερα θα τα δοκιμάσουμε παναρισμένα με αλεύρι, αυγό και δημητριακά και θα ξετρελαθούμε. Διαβάστε παρακάτω: 

Εκτέλεση

Αρχικά σπάμε τα δημητριακά μας σε μικρά κομματάκια. Στην συνέχεια χτυπάμε το αυγό σε ένα μπολάκι και βάζουμε ξεχωριστά το αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε πάγο με κρύο νερό. Βουτάμε μέσα τα τυριά για 10 δευτερόλεπτα μέσα στο αλεύρι και στην συνέχεια στο αυγό.

Στο τέλος τα περνάμε με τα θρυμματισμένα δημητριακά. Τηγανίζουμε τα τυριά σε δυνατή φωτιά από ένα λεπτό σε κάθε μεριά μέχρι να γίνουν χρυσαφένια. Βάζουμε μαρμελάδα φράουλας σε ένα μπολάκι, βουτάμε το τυρί και απολαμβάνουμε.

Tips

Αλεύρι θα βάλουμε όσο χρειαστεί για να πανάρουμε τα τυριά μας. Κανονικά σερβίρεται με μαρμελάδα μύρτιλο. Το αυγό θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο. Διαφορετικά σπάμε δύο αυγά αντί για ένα.

Παναρισμένα _Τρίγωνα _Τυράκια_ La_ Vache_ qui _rit_

Παναρισμένα _Τρίγωνα _Τυράκια_ La_ Vache_ qui _rit_

Την συνταγή την είδαμε στην αγαπημένη μας σελίδα Σπιτικές δημιουργικές απολαυσεις με την Άννα

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close