Πανεύκολο ψωμί στο τηγάνι με μόλις 5 υλικά

Πανεύκολο ψωμί στο τηγάνι με μόλις 5 υλικά! Πολλές νοικοκυρές αποφασίζουν πως θέλουν να φτιάξουν δικό τους ψωμί. Μάλιστα όσοι το έχουν δοκιμάσει,λένε ότι είναι πολύ νόστιμο. Το σπιτικό ψωμί έχει άλλη χάρη και ειδικά όταν έχεις ξυλόφουρνο γίνεται ακόμη ωραιότερο.

Βρήκαμε λοιπόν μία πανεύκολη συνταγή για ψωμί που δεν χρειάζεται φούρνο για να γίνει. Γίνεται στο τηγάνι και μπορείς να το φτιάξεις με μόλις 5 υλικά! Είναι πραγματικά πεντανόστιμο και το δοκιμάσαμε πρόσφατα. Μπορείτε μα αυτό το ψωμί να συνοδεύσετε άριστα τα φαγητά σας.

Δείτε ακόμα Ρολάκια με ψωμί του τόστ τυρί κρέμα και αλλαντικά

Μπορείτε ακόμη και να το φάτε σαν πρωινό με το αγαπημένο σας άλειμμα. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει βίντεο με την αναλυτική εκτέλεση της συνταγής από τους αγαπημένους FoodAcholics. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω:

Εκτέλεση

Στην αρχή διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη σε χλιαρό νερό. Στην συνέχεια ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι για όλες τις χρήσεις και ανακατεύουμε. Βάζουμε το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Έπειτα ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει η ζύμη μας.

Σκεπάζουμε την ζύμη μας σε λαδωμένο τηγάνι που θα έχει μέγεθος 26 εκ. και την αφήνουμε για 1 – 1μιση ώρα, να φουσκώσει. Όταν είναι έτοιμη την σκεπάζουμε με ένα καπάκι και την ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά. Όταν πάρει χρώμα από την μία πλευρά την γυρίζουμε σε λαδωμένο ταψί. Την σκεπάζουμε και την ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:

ψωμί στο τηγάνι με μόλις 5 υλικά συνταγή

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

 

Close